Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:01 09 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După 15 iunie, permisele de intrare în Rezervația Biosferei Delta Dunării pot fi achiziționate online

ro

03 Jun, 2020 20:41 636 Marime text

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) informează că achiziționarea permiselor de intrare în Rezervația Biosferei Delta Dunării (acces turist, auto, ambarcațiune) și eliberarea permiselor de pescuit sportiv, se poate face în prezent de la automatele de eliberare a permiselor amplasate la sediul instituției ARBDD din Tulcea și în localitățile Corbu, Murighiol și Vadu.

În această perioadă se lucrează la finalizarea aplicației de plăți on-line, urmând ca după data de 15 iunie să devină funcțională integral. În momentul de față, aplicația este funcțională pentru obținerea permiselor de acces gratuite (pentru categoriile ce beneficiază de gratuități) și de pescuit recreativ/sportiv.
 
În același timp, vă informăm că permisele de acces turist în RBDD și cele de pescuit recreativ/sportiv se pot obține și de la Centrele de Vizitare și Educație Ecologică din Sulina, Crișan, Chilia Veche.

Informații despre acces și pescuit sportiv în RBDD se pot obține și de la sediile Comisariatelor de control integrat din teritoriu (Tulcea, Murighiol, Jurilovca, Sulina, Crișan).

Sursa text și foto: Facebook ARBDD Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării

Ti-a placut articolul?

Comentarii