Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele lui Mahu Emil, șef birou în Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea (DOCUMENTE)

ro

15 Jan, 2024 17:00 898 Marime text
 
 
  • Potrivit datelor oficiale, Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) este instituţie publică, cu personalitate juridică, aflată în subordinea Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor a cărei activitate se desfăşoară în baza prevederilor Legii nr. 82/1993 privind constituirea Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (RBDD), cu modificările şi completările ulterioare, a legislaţiei privind protecţia mediului, a legislaţiei privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor, a florei şi faunei sălbatice, a legislaţiei privind pescuitul şi acvacultura, a legislaţiei privind vânătoarea şi fondul cinegetic, etc.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Mahu Emil, șef birou la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea.
 
Potrivit declarației de avere completată la data de 25 mai 2023, Emil Mahu deține, împreună cu soția sa, Mahu Maria, din 2003, un teren intravilan, în Somova, Tulcea, în suprafață de 4000 mp., un apartament în Tulcea, în suprafață de 65 mp, bun dobândit în anul 1989, dar și o casă de locuit, în Somova, din 2005, în suprafață de 85 mp.
 
Mahu Emil mai deține, potrivit declarației de avere, un auto marca Dacia, model Duster, auto fabricat în 2016.
 
În privința venitului, Mahu Emil a declarat suma de 60060 de lei de la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea, în timp ce soția sa a încasat, de la Direcția Agricolă Județeana Tulcea, 66273 de lei. 
 
Potrivit declarației de interese completate la data de 25 mai 2023, Mahu Emil este membru în Sindicatul Independent al Salariaților și Funcționarilor Publici din ARBDD.
 
Despre instituție
 
Potrivit datelor oficiale, Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) este instituţie publică, cu personalitate juridică, aflată în subordinea Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor a cărei activitate se desfăşoară în baza prevederilor Legii nr. 82/1993 privind constituirea Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (RBDD), cu modificările şi completările ulterioare, a legislaţiei privind protecţia mediului, a legislaţiei privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor, a florei şi faunei sălbatice, a legislaţiei privind pescuitul şi acvacultura, a legislaţiei privind vânătoarea şi fondul cinegetic, etc.
 
Obiect de activitate – Crearea şi aplicarea unui regim special de administrare pentru: conservarea şi protecţia diversităţii biologice din ecosistemele naturale ale Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, dezvoltarea aşezărilor umane şi organizarea activităţilor economice în corelaţie cu capacitatea de suport a ecosistemelelor naturale din Delta Dunării și asigurarea respectării prevederilor legislaţiei  în vigoare pentru protecţia mediului înconjurător şi a ariilor protejate.
 
Guvernatorul este Bogdan Bulete.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Mahu Emil, șef birou la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea.
 
Sursa foto: Facebook (ARBDD - Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării)
 
Citește și:
 
Declarații de avere Tulcea
Bogdan - Ioachim Bulete, guvernatorul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, averea și interesele (DOCUMENTE)

 
Declarații de avere
Camelia Căpriță, șef serviciu Administrare Patrimoniu Natural la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea (DOCUMENT)

 
Declarații de Avere
Averea și interesele Silvanei Sfedea, șef Serviciu în cadrul ARBDD Tulcea (DOCUMENTE)

    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii