Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drumuri Județene Constanța SA caută firmă de unde să cumpere sare pentru material antiderapant

ro

05 Mar, 2024 11:56 507 Marime text
Drumuri Județene Constanța SA organizează o licitație publică care vizează furnizarea de sare industrială pentru preparare material antiderapant necesar pentru combaterea lunecușului pe drumurile din județul Constanța.
 
Valoarea estimată a achiziției este de 2.000.000 lei, iar licitația va avea loc pe data de 8 aprilie 2024. Conform caietului de sarcini, ar fi vorba de 5 tone de sare, fiind vorba de un acord cadru ce se va încheia cu un singur operator economic, contractele subsecvente urmând a fi atribuite fără reluarea competiției. Perioada de valabilitate a acordului cadru este de 18 luni, conform documentului amintit.
 
Cantitatea menționată este pentru perioada iernii 2024-2025, achizitorul neavând obligația achiziției întregii cantități prevăzute în caietul de sarcini. Livrarea se va face pe bază de comandă fermă, în 15 zile lucrătoare de la primirea comenzii pe e-mail.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Drumuri Județene Constanța SA va reloca utilajele de la TMB Tortoman la TMB Ovidiu. Contract de peste 10.00 lei, atribuit de CJC (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii