Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drept la replică

ro

23 Mar, 2011 02:38 1449 Marime text

Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Galaţi (ARPM) a remis redacţiei un drept la replică referitor la materialul intitulat „Aviz de la Mediu pentru groapa ecologică de la Medgidia", publicat în ediţia din 18.03.2011, în care primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache, afirma că unitatea administrativ-teritorială pe care o reprezintă a primit avizul ARPM Galaţi pentru construirea depozitului ecologic de la Medgidia.

În dreptul la replică remis ieri redacţiei ZIUA de Constanţa, ARPM Galaţi precizează că aserţiunea primarului municipiului Medgidia nu concordă cu realitatea.

„Instituţia Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Galaţi nu a emis niciun Aviz de mediu în ce priveşte «construirea depozitului ecologic la Medgidia». Asociaţia pentru Dezvoltare Intercomunitară Medgidia a depus în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului 445/2009, privind evaluarea impactului anumitor proiecte publice şi private asupra mediului, la Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Galaţi, o solicitare de emitere a Acordului de mediu pentru obiectivul «Amenajare depozit ecologic deşeuri menajere şi industriale», documentaţie care se află în procedură de reglementare. Până în prezent s-a parcurs etapa de încadrare a proiectului de investiţie, emiţându-se în acest sens «Decizia etapei de încadrare nr. 135 din data de 14.03.2011». Prin urmare, procedura de reglementare va continua cu parcurgerea celorlalte etape, motiv pentru care nu se pune încă problema emiterii acordului de mediu pentru obiectivul mai sus menţionat", se arată în dreptul la replică emis de ARPM Galaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii