Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dr. Laura Condur, presedinte al Asociatiei Medicilor de Familie „Tomis" Constanta

ro

27 Jun, 2009 02:49 2259 Marime text
Joi, la Hotel „Ibis" din Mamaia a avut loc Adunarea Generală a Asociaţiei Medicilor de Familie „Tomis" Constanţa. Tema întâlnirii a constituit-o alegerea conducerii asociaţiei pe următorii 4 ani şi stabilirea proiectelor pentru perioada imediat următoare.

Preşedinte al Asociaţiei Medicilor de Familie „Tomis" Constanţa a fost aleasă dr. Laura Condur, vicepreşedinţi dr. Stela Zitta şi dr. Stela Loghin, secretar a fost desemnată dr. Dina Mergeani, iar trezorier dr. Leila Memet. Au mai fost aleşi şi cei 21 de membri ai Consiliului Director. Printre aceştia se numără şi câte un reprezentant al medicilor de familie din judeţ, din localităţile Mangalia, Cernavodă, Medgidia, Băneasa, Hârşova, Năvodari, Costineşti şi Techirghiol, dar şi un reprezentant al medicilor rezidenţi şi ai departamentelor de IT şi activitate ştiinţifică.

„În acest moment, Asociaţia Medicilor de Familie „Tomis" Constanţa are 135 de membri. Asociaţia este afiliată la Societatea Naţională de Medicină de Familie (S.N.M.F.). Ca proiecte imediate am stabilit drept prioritare participarea membrilor la cursuri-proiecte, organizarea de simpozioane pe teme medicale, parteneriate cu catedra de Medicină de Familie a Facultăţii de Medicină din Constanţa şi cu alte societăţi medicale profesionale din judeţ, precum şi organizarea unui curs de urgenţe pentru medicii de familie şi strângerea de semnături de către aceştia pentru susţinerea iniţiativei legislative de alocare a 6% din PIB pentru sănătate şi 12,5% pentru asistenţa medicală primară", ne-a declarat dr. Laura Condur, preşedintele asociaţiei.

Amănunte despre Asociaţia Medicilor de Familie „Tomis" Constanţa pot fi găsite la adresa www.amfct.wordpress.com .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii