Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două unități tip bufet, o braserie și o rulotă au fost sancţionate pe litoral de inspectorii ANSVSA. Ce deficiențe au constatat inspectorii

ro

28 Jul, 2017 19:20 1510 Marime text
Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic - Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia - a continuat şi ieri, 27.07.2017.

Astfel, inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2017, au verificat 35 de unități, iar pentru abaterile de la legislație, două unități tip bufet, o braserie și o rulotă au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi în valoare de 8.000 de lei.

În urma acestor controale s-au constatat unele deficienţe cu privire la:
-              comercializarea directă către consumatorul final a produselor alimentare în spaţii neaprobate sanitar-veterinar;
-              depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare;

”Vă reamintim că ANSVSA prin intermediul DSVSA Constanţa, pune la dispoziţia celor interesaţi numărul de telefon al Comandamentului Sezon Estival: 0786 577 007, unde se pot face sesizări, sau se pot obţine informaţii referitoare la diferite aspecte din domeniul siguranţei alimentelor” - au precizat reprezentanții ANSVSA. 


Acest număr va funcţiona în paralel cu numărul Call – Center – ului ANSVSA: 0800.826.787,  apelabil gratuit, din orice reţea de telefonie.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii