Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două bărci gonflabile şi un peridoc, printre achiziţiile anunţate de ARSVOM (document)

ro

02 May, 2015 00:00 3957 Marime text
Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Furnizare bărci gonflabile rigide şi peridoc“.
 
Obiectul contractului constă în achiziţia a două bărci rigide gonflabile şi a unui peridoc. Aşa cum reiese din anunţul de participare, valoarea estimată a contractului este de 186.290,32 de lei. Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 18.05.2015, ora 15.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 3.500 de lei. Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii, sunt: director general - Daniel Manole, Serviciul Financiar Contabilitate - Carmen Nina Anghel, şef Serviciu Tehnic - Cozmin Pisică, şef Birou Investiţii şi Achiziţii Publice - Gabriela Neagu, Birou Investiţii şi achiziţii publice - ing. Laura Stănescu, consilier juridic - Crenguţa Costin, Emilian Dan, Ana-Maria Borza, Compartiment juridic - Monica Radu, Serviciul Financiar-Contabilitate - Simona Şerban.

Caracteristicile ambarcaţiunilor

Cele două bărci gonflabile rigide trebuie să fie făcute din tub pneumatic, de culoare portocalie, din material poliuretanic, dotate cu cocă ranforsată, fabricată din răşini de fibră de sticlă PRFV, rezistenţă la foc. Fiecare ambarcaţiune trebuie să fie dotată cu apărătoare de cauciuc, supape automate de suprapresiune, inel cu saulă, buzunar ce conţine un set de saulă flotabilă şi inel de recuperare, banchete pliante, cheson provă pentru echipamente, inele de acostare/remorcare, stopă de saulă, supape de drenaj a punţii, placă ranforsată de lemn (oglindă), conuri ranforsate la pupă, fitting pentru luminile de poziţie, bandă reflectorizantă, inele pentru ridicare, suport pentru tancul de combustibil, cange din aluminiu pentru agăţat vâsle, etichete pentru inscripţionare, saulă de redresare - suport, inel pentru saulă de redresare, placă interioară de aluminiu ranforsată, inele de remorcaj, pompă de picior şi kit de reparare şi plasă de ambarcare şi recuperare MOB.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de participare la această procedură publică.

Sursa foto: hibiscussport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii