Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorin Mihai Lazia s-a retras din Acvacons SRL. Cui i-a cesionat părțile sociale deținute

ro

19 Dec, 2017 00:00 3284 Marime text
Dorin Mihai Lazia (75% din capitalul social) și Daniela Lazia (25% din capitalul social), asociați în Acvacons SRL, au luat mai multe hotărâri în Adunarea Generală din data de 6.11.2017.
 
Astfel, Dorin Mihai Lazia a cesionat 30 de părți sociale deținute, în valoare de 10 lei fiecare, reprezentând 75% din capitalul social al societății, către Daniela Lazia. În urma cesiunii, structura participării asociaților la capitalul social al Acvacons SRL va fi următoarea: asociatul Daniela Lazia va deține 40 de părți sociale, în valoare de 10 lei fiecare, reprezentând 100% capitalul social subscris și vărsat, având un aport total la capitalul social de 400 de lei. Capital social subscris vărsat este de 400 de lei, divizat în 40 de părți sociale, fiecare parte socială fiind în valoare de 10 lei. De asemenea, a fost revocat din funcția de administrator Mihai Dorin Lazia și rămâne în funcția de administrator, cu puteri depline, pe o perioadă nelimitată, Daniela Lazia.
 
Dorin Mihai Lazia este asociat în Argos Industrial Construcții SRL (în reorganizare judiciară), ABN Construcții Industriale SRL (radiată), Corporate United Business SRL (radiată), Hidroconsult SRL (radiată) și Neptun Investment SRL (radiată).

Citește și:

Fiscul din Constanța vinde bunurile deținute de familia Lazia

Modificări la firma insolventă Argos Industrial Construcții SRL! Ce au decis asociații

Planul de reorganizare al Argos Industrial Construcții SRL, confirmat de judecătorul sindic

Argos SA va fuziona cu o altă societate comercială

Dorin Lazia a descris instanței mecanismul prin care Strutinsky controla plățile făcute de Apele Române, CN APMC și ACN (rechizitoriu + document+galerie foto)

Milionar constănțean din topul Forbes, bun de cinste Lucian Lazia schimbă, azi, prefixul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii