Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Argos SA va fuziona cu o altă societate comercială

ro

25 Nov, 2015 00:00 4367 Marime text


Consiliul de Administraţie al SC Argos SA convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor (AGOA) pentru data de 17 decembrie, la ora 13.00, la sediul din Constanţa - Intrarea Petrolului nr. 2. De asemenea, în aceeaşi zi este convocată şi Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA). În cazul în care la prima convocare nu se va întruni cvorumul pentru ţinerea AGOA, precum şi a AGEA, se va convoca a doua adunare, care va avea loc la data de 18 decembrie, la aceeaşi oră, în acelaşi loc şi cu aceeaşi ordine de zi, pentru ambele adunări ale acţionarilor.
 
Pe ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor au fost incluse patru puncte: alegerea membrilor Consiliului de Administraţie, pentru un nou mandat, alegerea preşedintelui Consiliului de Administraţie, vânzarea de acţiuni deţinute la alte societăţi, diverse. Cât priveşte Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor, pe ordinea de zi se află un singur punct, şi anume fuziunea cu o altă societate comercială.

Despre Argos SA

Potrivit Registrului Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în localitatea Cernavodă, strada Canalului. Capitalul social, compus din 233.389 de acţiuni nominative, este deţinut de Listă acţionari persoane fizice (124 de acţionari). Persoane împuternicite ale societăţii, care se ocupă de   „construcţii hidrotehnice“, sunt: Lucian Lazia - director general şi preşedinte al CA, Gheorghe Nicolau - membru în CA, şi Emil Postole - membru în CA.
 
SC Argos SA a devenit, în anul 1994, primul şantier naval cu capital integral privat din România. Firma dispune de hale de producţie şi montaj, ateliere - mecanic, electric, prelucrări prin aşchiere, tapiserie, protecţie anticorosivă, cu dotări specifice activităţii. În anul 2014, societatea cu 214 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 22.101.197 de lei şi un profit brut de zero lei. Dorin Lazia, fiul lui Lucian Lazia, este cel care l-a denunţat pe Sorin Gabriel Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre - Constantinescu.
 

Citeşte şi
 
Dorin Lazia a descris instanţei mecanismul prin care Strutinsky controla plăţile făcute de Apele Române, CN APMC şi ACN (rechizitoriu + document+galerie foto)

Argos SA a pus oferta câștigătoare pe masa CN APMC

Cum a câştigat Argos SA un contract de aproape 2 milioane de lei cu CN APMC (documente)

Probleme financiare? Argos SA vinde active!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii