Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Argos SA, firma familiei Lazia, în insolvență. S-a stabilit un nou termen

ro

16 Oct, 2019 00:00 5438 Marime text

Judecătorii din Secţia a II-a Civilă a Tribunalului Constanţa au acordat un nou termen în dosarul privind insolvența societății comerciale Argos SA, condusă de familia Lazia! Cauza se va afla din nou în atenția magistraților pe data de 18 noiembrie.


Se vând bunurile mobile din patrimoniul Argos Industrial Construcţii SRL. Detalii despre licitaţii

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, SC Argos SA are sediul social în Cernavodă şi are ca obiect de activitate „construcţii hidrotehnice“, director general fiind Lucian Lazia, iar preşedintele consiliului de administraţie este Dorin Mihai Lazia. La momentul înregistrării, preşedintele consiliului de administraţie, Dorin Mihai Lazia, a declarat că SC Argos SA va prezenta un plan de reorganizare.


Dorin Mihai Lazia are calitatea de martor denunţător în dosarul în care omul de afaceri Sorin Strutinsky a fost condamnat, de Tribunalul Constanţa, la şapte ani şi patru luni de închisoare cu executare, pentru comiterea mai multor infracţiuni, printre care trafic de influenţă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Decizia nu este definitivă.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii