Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu la pompieri!

ro

03 Feb, 2023 10:41 15260 Marime text


ISU Cluj anunță, pe Facebook, trecerea în neființă a sergentului major Berci Roberto Marcel!
 
„Am aflat cu tristețe despre trecerea timpurie la cele veșnice a colegului nostru, sergent major Berci Roberto Marcel. Vestea a fost cu atât mai grea pentru noi, având în vedere că venise de curând din Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu“ Boldești în rândurile pompierilor militari din Cadrul Detașamentului Dej.
 
Absolvent al Liceului Teoretic „Papiu Ilarian“ Dej, promoția 2018, a ales să devină salvator și a urmat cursurile de formare pentru a încadra autospecialele de intervenție și a sări în ajutorul semenilor atunci când ar fi fost nevoie, potrivit ISU Cluj.
 
„A fost repartizat după finalizarea pregătirii la ISU Arad, apoi s-a transferat, la cerere, în cadrul unității noastre. Un om cu suflet nobil, a făcut parte ani la rând din Ansamblu „Someșana“ din Dej, unde a lăsat o amprenta frumoasă și unde cu siguranță nimeni nu îl va uita“, se mai arată în mesajul ISU Cluj.  
 
Din păcate, a fost luat dintre noi de o boală necruțătoare!

Sursă foto+text  ISU Cluj
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii