Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompierii în doliu! Locotenentul (r) Ștefan Cristian Ciobanu, de la ISU Tulcea, a trecut în lumea celor drepți!

ro

04 Jul, 2023 12:21 11143 Marime text


Locotenentul(r) Ștefan Cristian Ciobanu a trecut în lumea celor drepți după o lungă perioadă în care s-a luptat ca un adevărat militar cu o boală necruțătoare.
 
Anunțul a fost făcut de ISU Delta, care deplânge trecerea în neființă și anunță că este aproape de familia acestuia care trece printr-o grea încercare.
 

„Locotenentul(r) Ștefan Cristian Ciobanu avea 47 de ani și și-a început cariera militară la Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“ al județului Tulcea la data de 1 septembrie 2007 ca subofițer în cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, iar după un an, pentru că avea cunoștințe în domeniu și era un bun profesionist, a fost transferat la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației din cadrul inspectoratului. În decembrie 2017 a devenit ofițer după ce a promovat examenul de trecere în Corpul Ofițerilor, devenind Ofițer Specialist II în cadrul Inspecției de Prevenire, iar cu data de 18 ianuarie 2023 a trecut în rezervă cu drept de pensie după ce starea lui de sănătate nu i-a mai permis să își desfășoare activitatea. Dumnezeu să te odihnească în pace, camarade! Nu te vom uita niciodată“, se mai arată în mesajul ISU Delta.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Techirgiol, mai „sărac“ cu un om. S-a stins din viață profesorul Marcel Chiran
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii