Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doina Marinela Băbănică, director general provizoriu al societății Mamaia SA

ro

14 Mar, 2020 00:00 3493 Marime text

Administratorii societății Mamaia SA, convocați în ședință ordinară, au luat în unanimitate mai multe decizii importante, potrivit unui anunț publicat în Monitorul Oficial. Astfel, Carmen Ursu a fost desemnată președinte al Consiliului de Administrație, iar Doina Marinela Băbănică, în funcția de director general provizoriu al societății Mamaia SA.


Mandatul directorului general provizoriu este pentru o perioadă de patru luni de la data numirii, cu posibilitatea de prelungire până la șase luni, sub condiția acceptării funcției, în conformitate cu prevederile art. 642 din OUG nr. 109/2011, cu modificările și completările ulterioare.


În această perioadă, indemnizația brută lunară fixă a directorului general provizoriu, calculată pe baza mediei salariului brut pe ramură aferente ultimelor 12 luni, este de 9.591 lei.
Directorul general provizoriu Doina Marinela Băbănică va avea drept de vot în AGA societății Telegondola Mamaia - SRL, conform art. 5 din hotărârea AGOA societății Mamaia SA nr. 1/07.01.2020.
 

Totodată, Adunarea Generală a Acționarilor a stabilit o nouă întâlnire pentru data de 20.03.2020, ora 12:00 (prima convocare), respectiv 23.03.2020, ora 12:00 (a doua convocare), cu următoarea ordine de zi: revocarea din funcție a lui Avram Marius Ionuț, a lui Borună George Bogdan și a lui Carmen Ursu din calitatea de administratori provizorii ai societății, ca urmare a expirării mandatelor, și numirea altor administratori.
 

Citește și:

Expiră mandatele administratorilor provizorii de la Mamaia SA. Când se întruneşte AGA şi ce măsuri se regăsesc pe ordinea de zi

Primăria Constanţa şi-a desemnat reprezentanţii Acţionarii Mamaia SA decid anul viitor numirea administratorilor firmei Telegondola Mamaia SRL

Andrada Bărbat şi Marian Ștefan, votaţi reprezentanţii Primăriei în Telegondola Mamaia


Primăria Constanţa, asociat în firmă Judecătorii au închis procedura de reorganizare a activităţii Telegondola - Mamaia SRL
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii