Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi români cu cetățenie dublă, printre victimele accidentului aviatic din Milano. Dan Petrescu, soția și fiul său se aflau în avion

ro

03 Oct, 2021 19:12 2139 Marime text
  • Pilotul avionului privat prăbuşit duminică la Milano este omul de afaceri român Dan Petrescu, în vârstă de 68 de ani, scrie Antena 3.

El se afla în aparatul de zbor împreună cu soţia, fiul lor şi alţi cinci prieteni.

Dan Petrescu a devenit partener de afaceri cu Ion Țiriac după Revoluție.

Conform presei italiene, opt persoane, între care un copil, au murit după ce un avion de mici dimensiuni a căzut pe o clădire din Milano, Italia. Avionul era înmatriculat în România.

MAE confirmă că printre morţi sunt doi români cu dublă cetăţenie

Ministerul Afacerilor Externe, prin Consulatul General al României la Milano, s-a autosesizat în urma informaţiilor publicate de presa italiană cu privire la prăbuşirea unui avion de mici dimensiuni la periferia oraşului Milano şi a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile italiene pentru a obţine informaţii referitoare la cetăţenia şi identitatea persoanelor afectate. Potrivit informaţiilor comunicate de autorităţile italiene reprezentanţilor oficiului consular, din cercetările efectuate până la acest moment, rezultă că printre persoanele decedate se află doi cetăţeni români, cu dublă cetăţenie, se precizează într-o informare transmisă de MAE.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii