Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:33 24 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bărbați din Turcia depistați în situații ilegale de polițiștii din Constanța. Ce au decis oamenii legii

ro

05 Jan, 2023 14:11 864 Marime text
Imigrări. Foto: IGICombaterea șederii ilegale rămâne în continuare o prioritate a polițiștilor de imigrări din Constanța. Doi bărbați din Turcia au fost depistați în situații ilegale.

La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii de imigrări din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Constanța au desfășurat o acțiune pe raza de competență, scopul fiind combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini în România., informează Inspectoratul General pentru Imigrări. 

În cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii de imigrări au depistat doi bărbați de 30, respectiv 48 de ani, ambii din Turcia, care desfășurau activități lucrative la societăți comerciale din județ, fără a avea aviz de angajare.

Potrivit sursei citate, ca urmare a celor constatate, pe numele bărbaților, polițiștii de imigrări au emis decizii de returnare, cu termen de plecare voluntară în 15 zile, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

La finalizarea verificărilor, față de reprezentanții societății comerciale vor fi dispuse măsurile legale, conform prevederilor O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare., a mai precizat IGI. 

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii