Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Documentaţii. Municipalitatea vrea să amenajeze bazinul de înot al Liceului Teoretic „George Călinescu“ din Constanţa

ro

22 Oct, 2018 00:00 1488 Marime text

Municipalitatea organizează consultare de piaţă pentru estimarea serviciului de elaborare documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţii (inclusiv documentaţii pentru obţinere avize, studii de specialitate şi expertiză tehnică), pentru obiectivul de investiţii

„Reabilitare, construire anexă şi amenajări exterioare bazin de înot al Liceului Teoretic George Călinescu”.

Bazinul de înot este amplasat în municipiul Constanţa, strada Dobrilă Eugeniu nr. 6, în incinta Liceului Teoretic „George Călinescu“. Cuva bazinului va avea o înălţime variabilă, înălţimea maximă fiind situată în zona de block-starturi. Bazinul va fi dotat cu sistem de preaplin şi asigurare a luciului de apă pe laturile longitudinale şi în capătul cu adâncime mică. Pe zona cu block-starturi s-a optat pentru un rebord pentru reţinerea valurilor. Rebordul va avea partea superioară lăţită, astfel încât să nu prezinte pericol de alunecare pentru înotătorii care se vor urca pe aceasta.

Aspectele supuse consultării sunt oferta de preţ (TVA evidenţiat distinct) în vederea determinării valorii estimate a serviciului, cu detalierea preţului estimat pe fiecare documentaţie în parte. Ofertele, precum şi alte informaţii se pot transmite la adresa de e-mail: directiatehnic@primaria-constanta.ro.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii