Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:36 29 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Document de urbanism emis pentru corpul nou de Urgență/Traumatologie la SCJU Constanța

ro

31 May, 2022 00:00 911 Marime text
Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța
  • Imobilul ar urma să aibă un regim de înălțime de D+P+5etaje+platformă heliport
 
Primăria municipiului Constanța a eliberat un certificat de urbanism necesar Consiliului Județean Constanța, prin care se va realiza o investiție la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.
 
Prin CU 1050 din data de 30 mai 2022, CJ Constanța dorește construirea unui corp nou urgențe/traumatologie la SCJU Constanța, cu un regim de înălțime D+P+5Etaje+Platformă heliport. Documentul este valabil 12 luni.
 
Anul trecut, Primăria Constanța a eliberat o serie de certificate de urbanism pentru Consiliul Județean Constanța, cu privire la niște investiții ce urmează a fi făcute la Spitalul Județean Clinic de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.


Este vorba despre următoarele Certificate de Urbanism: 2206/19.07.2021 – pentru Studiul de fezabilitate construire corp nou departament Sănătatea Mamei și Copilului Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța. 2207/19.07.2021 – pentru Construire imobil D+P+3E – urgențe traumatologie Spitalul Clinic Județean Constanța „Sf. Apostol Andrei” Constanța 2208/19.07.2021 – pentru Studiu de Fezabilitate Construire Imobil – Institut de Cercetare în Nutriție și Sănătate – ICNS – Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța.
 
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a vorbit despre aceste investiții, la ZIUA LIVE.


„Există un proiect, o elaborare comandată de CJC cu privire la tot ce înseamnă partea de îmbunătățire a activității. Se optimizează și partea de fonduri europene. Pentru a intra în procesul de modernizare, avem în vedere zona expusă – de construcție de noi pavilioane, care se încadrează în ideea de completare a activității în domeniul sănătății. Avem în vedere și o secție de neonatologie, UPU și extindere și partea de un bloc operator care este în faza de analiză. Se lucrează la toată zona de laborator și imagistică, în prezent”, a spus Mihai Lupu. Totodată, președintele CJC a spus că este vorba de un proiect amplu de 100 de milioane de euro, dar pentru acestea sunt mai multe proiecte de construire de clădiri pentru a spori activitatea Spitalului Județean Constanța.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Consiliul Județean Constanța demarează licitațiile pentru construire corp nou Traumatologie în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța (document)
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii