Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:38 19 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Distracţie la Gravity Park din Constanţa. Accesul, gratuit

ro

25 Jul, 2019 12:31 492 Marime text
Cel mai mare complex în aer liber din România dedicat activităților sportive extreme este în Constanţa.
 
Gravity Park, o suprafață de 8.500 de metri pătrați, pe malul sudic al lacului Tăbăcărie (intrarea se face dinspre strada Soveja, vizavi de Palatul Copiilor), cei aflați în căutarea unei experiențe sportive intense au ocazia să-și demonstreze măiestria.
 
Și asta deoarece Gravity Park este prevăzut cu patru zone destinate sporturilor extreme: o zonă de skatepark, o zonă de parcour și trial, o zonă de dirt, precum și o zonă destinată cățăratului - zona de climbing.
 
Atât cei mici, cât și adulții de toate vârstele pot practica sportul preferat.
 
Accesul în parc este gratuit, iar programul de funcționare pe timpul verii este între 09:00-21:30.
 
Pentru a putea desfășura sporturi extreme în interiorul parcului de distracții, doritorii trebuie să știe că au obligația de a completa o declarație pe proprie răspundere prin care își asumă regulamentul de funcționare pentru fiecare din zonele de practicare a activităților sportive.
 
Pentru minori, unul din tutorii legali are obligația de a semna declarația. În baza acestui document, sportivii vor primi o legitimație de acces valabilă timp de un an.
Echipamentul de protecție este pus la dispoziție, în mod gratuit, celor care practică sporturi extreme în interiorul parcului.
 
De asemenea, sportivii au  la dispoziție dușuri, toalete și vestiare, iar pentru vizitatori există tribune de unde pot urmări cu sufletul la gură trick-uri și scheme spectaculoase.
 
Anual, la Gravity Park se organizează competiţii naţionale, dar și internaționale, complexul atrăgând participanți de pe tot globul, mai ales că este dotat cu elemente sportive potrivite chiar și pentru cei mai experimentați utilizatori.
 
„Gravity Summer Jam” a devenit o competiție cu tradiție în istoria parcului, organizată la finalul sezonului estival.
 
În cadrul ”Gravity Summer Jam” au loc concursuri de role, biciclete (BMX), trotinete, skateboard, parcour, alpinism și fotografie, iar premiile cash oferite câștigătorilor sunt în valoare de peste 7.500 de euro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii