Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcţia Silvică Constanţa cumpără servicii de transport naval pe Dunăre. Iată de ce! (document)

ro

24 Jul, 2018 00:00 2243 Marime text
Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva RA cumpără servicii de transport naval pe Dunăre pentru Direcţia Silvică Constanţa. În acest sens, va fi organizată o procedură de achiziţii publice. Ofertele pot fi depuse până pe data de 31.07.2018, ora 15.00, urmând ca acestea se fie deschise în aceeaşi zi.
 
Obiectul contractului îl reprezintă achiziţia de servicii transport naval pe fluvial Dunărea, la Ocolul  Silvic Băneasa, pentru următoarele categorii de transporturi: transporturi utilaje, materiale, puieţi forestieri, unelte şi muncitori - acestea sunt necesare pentru realizarea programului de lucrări la activitatea de regenerarea pădurilor, din fondul de regenerare şi conservare; transport material lemnos din parchetele de exploatare lemn în vederea valorificării, cu fonduri din producţie. 

Durata contractului este de 12 luni de la data semnării. Valoarea estimată a  contractului este de 106.080 de lei fără TVA. 

Prestatorul are următoarele obligaţii: să asigure mijloace corespunzătoare transportului pe apă; să se prezinte la locul şi data comunicate de către ocol pentru efectuarea transportului; să asigure buna funcţionare a mijlocului de transport necesar executării serviciilor contractate în cantităţile şi termenele prevăzute; să asigure paza şi securitatea utilajelor şi a materialelor proprii, a echipamentelor de protecţia muncii, să asigure măsurile de securitate şi sănătate ale personalului propriu şi delegaţii beneficiarului pe timpul transportului, cu toate implicaţiile legislative, precum şi ale celorlalte reglementări legislative in domeniul S.S.M. şi P.S.I. Mai mult, pe perioada contractului, prestatorul răspunde de problemele de prevenire a incendiilor. 

Responsabili de atribuirea licitaţiei

Precizăm că persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de atribuirea procedurii publice, sunt: Bogdan Ion, Răduş Carmen, Buzoianu Mariana, Stamate Maria, Savin Vasilica, Costache Daniela, Velea Florin, Lica George, Dima Ionuţ, Dogaru Georgeta.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii