Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa achiziţionează servicii de deratizare şi dezinsecţie. Ce sumă va scoate din conturi (document)

ro

23 May, 2018 00:00 2194 Marime text
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR SA) prin Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa doreşte să achiziţioneze servicii de deratizare pe suprafaţa de 23.049 mp (semestrial) şi dezinsecţie pe suprafaţa de 18.618 mp (trimestrial), pentru sediu şi punctele de lucru din judeţele Constanţa, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila şi Tulcea.
 
Valoarea estimată a contractului este de 1.567,41 lei. Finalizarea achiziţiei se va efectua prin semnarea unui contract de servicii, pe o perioadă de 12 luni. Oferta va cuprinde atât serviciile de deratizare, cât şi serviciile de dezinsecţie pentru districtele şi secţiile din administrare, pentru întreaga durată a contractului, respectiv 12 luni. Ofertele de participare pot fi depuse până azi, 23 mai.
 
Prestatorul are obligaţia de a presta serviciile prevăzute în contract cu profesionalismul şi promptitudinea cuvenite angajamentului asumat şi în conformitate cu propunerea sa tehnică, cu cerinţele caietului de sarcini şi cu obligaţiile asumate prin contract. În vederea îndeplinirii contractului, prestatorul are obligaţia de a efectua, în conformitate cu legislaţia în vigoare, servicii de deratizare şi dezinsecţie pentru subunităţile din administrarea DRDP Constanţa (judeţele Constanţa, lalomiţa, Călăraşi, Brăila şi Tulcea), astfel: serviciile de deratizare se vor efectua semestrial; iar serviciile de dezinsecţie - trimestrial. De asemenea, prestatorul se obliga să despăgubească achizitorul împotriva oricăror reclamaţii şi acţiuni în justiţie, ce rezultă în legătură cu serviciile prestate; daune-interese, costuri, taxe şi cheltuieli de orice natura, aferente, cu excepţia situaţiei în care o astfel de încălcare rezultă din respectarea caietului de sarcini întocmit de către achizitor.
 
Substanţele utilizate vor fi încadrate cu specific non-agricol în grupa III sau IV, iar avizele sanitare de utilizare a acestor biocide trebuie să fie eliberate de către Comisia Naţională pentru produse biocide. Substanţele utilizate trebuie să prezinte spectru de combatere total, să fie utilizate substanţe care să nu păteze, să nu degradeze imediat sau în timp instalaţiile, mobilierul sau alte suprafeţe care intră în contact direct cu substanţele utilizate. De asemenea, substanţele utilizate să nu aibă miros urât, persistent, să fie biodegradabile şi să prezinte efect rapid. În situaţia în care tratamentul aplicat se dovedeşte ineficient, acesta va fi repetat pe cheltuiala prestatorului. De asemenea, prestatorul va răspunde de depozitarea şi manipularea substanţelor şi materialelor utilizate în conformitate cu prevederile normelor şi dispoziţiilor în vigoare. Perioada de garanţie a serviciilor efectuate va fi de 6 luni pentru deratizare şi 3 luni pentru dezinsecţie.

În secţiunea Documente, puteţi consulta caietul de sarcini al achiziţiei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii