Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 26 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvaluiri.ro Soțul Dianei Șoșoacă a agresat un tânăr la un protest de susținere a bisericii ilegale (VIDEO)

ro

11 Jun, 2022 19:43 4316 Marime text
Imagine de la scandal, foto: ZIUA de Constanța

Diana Șoșoacă a fost prezentă vineri, 10 iunie, la „biserica de pe trotuar” din Constanța, așa cum este numit lăcașul de cult impropriu ce urmează să fie demolat, conform deciziei instanțelor de judecată, notează dezvăluiri.ro

După obiceiul său, senatoarea făcut un „live” din fața bisericii, acuzându-i și jignindu-i pe cei pe care îi consideră vinovați pentru situația creată, în fața unui auditoriu de câteva zeci de persoane.

Spectacolul grotesc, pigmentat cu urlete și jigniri, a durat aproape două ore și jumătate și mi-a adus aminte de emisiunile de la OTV, prin manipulare și amestecul bizar de subiecte.

În timpul „șezătorii”, doi trecători au încercat să emită păreri contrare cu „stilata adunare”, dar au fost goniți, jigniți și unul dintre ei a fost bruscat chiar de către Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei. Pe înregistrare se poate auzi cum senatoarea îi strigă soțului: „Sună la 112, Silviu”, după care Silvestru Șoșoacă se duce glonț spre tânărul care dialoga civilizat cu senatoarea și îi aplică o corecție. Apoi, Șoșoacă reușește să îl convingă să se liniștească și îl trage deoparte.

CELE MAI „PREȚIOASE” IDEI CARE S-AU DESPRINS ÎN URMA ACESTUI PROTEST AU FOST:

– Putin nu dărâmă biserici. Putin a introdus în Constituție că există Dumnezeu

– Primarul Mazăre a fost mai bun, pentru că el nu a dărâmat biserici. Chiar dacă a furat, a mai și făcut câte ceva

– Șoșoacă o să facă o plângere penală împotriva conducerii Primăriei, Prefecturii, a Consiliului Județean și a Consiliului Local pentru grup infracțional organizat cu acțiuni împotriva creștinismului

– Biserica NU este construcție, ci lăcaș de cult, deci se supune altor legi

– Intenția ocultă a autorităților locale este ca după ce dărâmă biserica, să construiască în locul ei o geamie. Asta ar face parte dintr-un plan de impunere a unei religii numită cris-lam (un mix între creștinism și islam). Mergând pe aceeași idee, Papa ar fi anunțat că vrea să compună o nouă Biblie!

– Adunarea în cauză a găsit ad-hoc un candidat la primărie, în persoana unei avocate din anturajul Dianei Șoșoacă. Inițial, aceasta a refuzat propunerea, spunând că „este foarte greu orașul”, dar apoi s-a lăsat înduplecată: „Dacă mă vrea populația, mă bag!”

– România trebuie să iasă din Uniunea Europeană și NATO

– Dacă românii care lucrează în afara granițelor s-ar întoarce în țară, Europa ar intra în colaps într-o lună

– În țătile nordice li se iau copiii celor care sunt ortodocși, își fac semnul crucii sau merg la biserică

Puteți viziona la linkul de mai jos întreg „live-ul” făcut de Diana Șoșoacă la Constanța. 

Citește și: 

Constanța Scandal și îmbrânceli la biserica „Izvorul Tămăduirii”, care urmează să fie demolată. Prezentă și Diana Șoșoacă. Ce se întâmplă (VIDEO) 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii