Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deținutul din Dolj, care a evadat în urmă cu patru zile, a fost prins! (VIDEO)

ro

21 Nov, 2021 15:15 2000 Marime text
  • Tânărul în vârstă de 23 de ani din Dolj care evadase din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, În urmă cu puțin timp, a fost prins de oamenii legii. 
IPJ Dolj a anunţat că tânărul de 23 de ani care a evadat, joi, 18 noiembrie, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a fost prins, duminică, pe un câmp din extravilanul comunei Bucovăţ.

Pentru căutarea tânărului, polițiștii au mobilizat peste 800 de efective de Poliţie de la toate structurile şi au fost instituite filtre rutiere pe raza întregului judeţ.

Evadatul fusese dat în urmărire naţională şi în consemn la frontiera de stat.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

Au fost organizate echipe de căutare, periere, scotocire pe raza municipiului Craiova, oraşului Filiaşi, pe raza comunei Unirea şi comunei Moţăţei, cu sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Dolj, Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova, poliţiştilor de la transporturi, frontieră, dar şi Poliţiei Locale Craiova, la activităţi fiind folosiţi şi câini de urmă, scrie agepres.ro. 

Amintim că, polițiștii au fost în alertă joi seară, pe 18 noiembrie

Un tânăr, din comuna Unirea, județul Dolj, era căutat de poliție, după ce a evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, anunța gds.ro. 

În momentul evadării deţinutul era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, prevăzută cu glugă, cu interior roşu, pantaloni închişi la culoare, iar în picioare purta încălţăminte de culoare închisă.

Citește și: Patru polițiști, cercetați disciplinar pentru înlesnirea evadării în cazul tânărului care a fugit dintr-un centru de reținere (VIDEO)

Sursa video-captura: Youtube/Carmen DUMITRESCU

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii