Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire șocantă la Vama Nădlac II! Un bulgar transporta nouă arme nedeclarate

ro

26 Jul, 2023 11:48 764 Marime text
O parte dintre armele nedeclarate descoperite. Sursă foto: polițiadefrontieră.ro
  • Polițiștii de frontieră au descoperit într-un microbuz din Nădlac II nouă arme ascunse sub bancheta mijlocului de transport.
 
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit, la intrare în țară, într-un microbuz condus de un cetățean bulgar, nouă arme ascunse sub bancheta mijlocului de transport. Se fac cercetări pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
 
Azi noapte, în jurul orei 23:50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în țară, un cetățean bulgar, șofer al unui microbuz înmatriculat în Bulgaria.
 
În baza analizei de risc s-a efectuat controlul amănunţit al mijlocului de transport, ocazie cu care polițiștii de frontieră au descoperit, sub bancheta din spate a autoturismului, un sac de culoare neagră în care se aflau mai multe bunuri.
 
În cadrul verificărilor s-a stabilit că este vorba de patru arme tip pușcă și cinci pistoale, pe care șoferul autovehiculului nu le-a declarat și pentru care nu a putut prezenta documentele necesare care să îi permită deținerea și introducerea în țară a acestora.
 
Armele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi predate poliţiştilor din cadrul structurii Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
 
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun, a mai precizat sursa citată.

Citește și:

25 iulie, Poliția de Frontieră RomânăBunuri în valoare de milioane de lei, confiscate în doar 24 de ore


Informare MAI: Peste o sută de incendii au izbucnit în România în doar 24 de ore
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii