Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția de Frontieră 22 de cetăţeni străini, depistaţi ascunşi în autovehicule (GALERIE FOTO)

ro

03 Mar, 2022 12:57 1334 Marime text

 
  • 22 de cetăţeni străini, depistaţi ascunşi în autovehicule la PTF Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat douăzeci și doi de cetăţeni din Siria, Turcia, India, Irak și Afganistan care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un TIR încărcat cu mase plastice şi o autoutilitară.

În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, polițiștii de frontieră au efectuat controlul amănunțit asupra a două autovehicule, un ansamblu rutier și o autoutilitară, conduse de doi cetățeni bulgari. Şoferii transportau diverse bunuri, constând în cutii cu ceai și produse mase plastice, pentru societăți comerciale din Olanda și Belgia.




În urma verificărilor amănunţite efectuate în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi în compartimentele pentru marfă ale mijloacelor de transport, douăzeci și doi de cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, s-a stabilit că sunt cetăţeni din Siria, Turcia, India, Irak și Afganistan, toţi bărbaţi, care intenţionau să ajungă în spaţiul Schengen fără a îndeplini condiţiile legale.


În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.



Foto Poliția de Frontieră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii