Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire șocantă la Târgu Mureș Procurorii DIICOT au reținut doi tineri care creșteau cannabis! Zeci de plante au fost ridicate (VIDEO)

ro

06 Jul, 2023 11:46 1397 Marime text
Sursă: pexels.com
  • Doi bărbați din Târgu Mureș creșteau culturi de cannabis tip indoor.
  • Ieri, pe 5 iulie, autoritățile i-au reținut pentru 24 de ore și au confiscate zeci de plante.
 
La data de 5 iulie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, au efectuat trei percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.
 
Din cercetări a reieșit că, în cursul anului curent, doi bărbați din Târgu Mureș ar fi inițiat culturi indoor de cannabis, ulterior achiziționării unor echipamente specifice creșterii și întreținerii plantelor de acest fel.
 
Ca urmare a perchezițiilor desfășurate, au fost descoperite și ridicate, pentru continuarea cercetărilor, două culturi indoor, cu 27 de plante de cannabis, aflate în diferite stadii de dezvoltare, precum și lămpi, ventilatoare și un cort de creștere a plantelor de cannabis.
 
În baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Târgu Mureș a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a doi bărbați, de 30, respectiv 36 de ani, a mai adăugat sursa citată.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
 
La activități au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I“ Târgu Mureș, a precizat sursa menționată anterior.
 
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
Citește și:

Suspect de trafic de droguri, prins în flagrant în Portul Tomis din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii