Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire șocantă într-o mașină din București! Șoferul mărise viteza la întâlnirea cu poliția

ro

02 Aug, 2023 12:48 834 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Poliția Română
  • Un șofer din București a fost oprit pentru că circulca cu viteză și polițiștii au găsit în mașină sute de sticle de parfum contrafăcute.
 
Potrivit unui comunicat transmis de Poliția București, la data de 31 iulie 2023, poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 18 Poliţie au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similar.
 
La data menţionată, poliţişti din cadrul Secţiei 18 Poliţie, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat în trafic, pe un segment de drum din Sectorul 5, un autoturism condus de un şofer care, odată ce a văzut polițiștii, a mărit viteza de deplasare.
 
Astfel, s-a procedat la oprirea maşinii şi la verificarea documentelor prevăzute de lege. Ulterior, în urma controlului efectuat, în interiorul autoturismului au fost găsite, în două genţi, 233 de recipiente din sticlă, de diferite mărci, etichetate ca fiind apă de parfum, susceptibile a fi contrafăcute.
 
Bărbatul, identificat ca fiind un cetăţean străin, de 28 de ani, nu a putut face dovada provenienţei lor şi nu a putut prezenta vreun document de vămuire a mărfurilor.
 
Bunurile în cauză au fost ridicate de către poliţişti în baza unei ordonanţe, iar bărbatul a fost condus la audieri în vederea continuării cercetărilor.
 
Cercetările sunt continuate de către Secţia 18 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similar.
 
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, a mai adăugat sursa citată.

Citește și:

Furt la București: O școală din Sectorul 4, spartă de doi tineri! Ce au furat aceștia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii