Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PSD Radu Babuş, la ceas aniversar

ro

18 Nov, 2014 00:00 2874 Marime text


Născut pe 18 noiembrie 1978, Radu Babuş împlineşte, azi, 36 de ani. A absolvit Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, apoi Facultatea de Drept a Universităţii Româno-Americane, având un masterat în Management politic la ISD Bucureşti şi un altul în Drept social european.


A fost consilier judeţean din partea PSD şi fost director al RAEDPP. A fost ales deputat în circumscripţia electorală nr. 14 Constanţa, colegiul uninominal nr. 4. Face parte din Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului, Comisia parlamentară de anchetă pentru verificarea legalităţii achiziţiei terenurilor din zona comunei Nana, judeţul Călăraşi, dar şi din Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Bulgaria, Grupul parlamentar de prietenie cu Regatul Thailanda şi grupul parlamentar de prietenie cu Republica Lituania. În anul 2011, s-a căsătorit cu Irina Cernat. La începutul anului, familia Babuş s-a mărit cu un membru. Irina, soţia deputatului, a adus pe lume un băieţel.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • COCO 18 Nov, 2014 00:40 Asa, si? Care-i faza? Sa-i cantam "La multi ani" lui "Spranceana Taiata"? Se simte cineva din acest oras reprezentat de asta?