Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Depistați fără permis pe străzile din Constanța. Polițiștii au întocmit dosare penale

ro

19 Nov, 2019 11:20 1681 Marime text

La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 17.15, patrula formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.M.J. Constanța a depistat un bărbat, de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Verde din municipiu, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare expirate.
 
La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 17.45, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Corbului din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru perioada în curs.
 
La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 22.35, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 61 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru perioada în curs.
 
La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 01.20, polițiști din cadrul Secției 3 au depistat un tânăr, de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
 
În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii