Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegație a Parlamentului European, în vizită în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea (GALERIE FOTO)

ro

23 Sep, 2022 14:44 1026 Marime text
Vizită Vama Isaccea. Foto: Garda de CoastăO delegație a Comisiei LIBE (Libertăți civile, justiție și afaceri interne) a Parlamentului European a vizitat Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea, în ziua de 22 septembrie 2022, unde a discutat cu autorități române care îşi desfăşoară activitatea în punct, precum și cu reprezentanţilor organizațiilor internaționale și non guvernamentale despre modul de implementare a directivei privind protecția temporară, în contextul primirii pe teritoriul țării noastre a refugiaților din Ucraina.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, cu această ocazie, directorul Gărzii de Coastă, comisarul șef de poliție Cicu Laurențiu Cristian, a prezentat în detaliu activitățile desfășurate de polițiștii de frontieră, măsurile luate dar și cooperarea foarte bună cu toate celelalte autorități, organizații sau cu societatea civilă.

„Feedback-ul a fost pozitiv, în final delegația a apreciat activitatea Gărzii de Coastă, de dotările Punctului de Trecere a Frontierei şi ale Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea, dar si de profesionalismul colegilor noștri“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii