Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegarea serviciului de salubrizare al Municipiului Medgidia atacată la CNSC de o companie din Călărași. Ce verdict a primit?

ro

06 Jan, 2023 12:01 1090 Marime text
Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, a adoptat decizia nr. 2666/C7/2980 la contestația FN/02.12.2022, formulată de către UTILTRAILER SA, cu sediul în Ulmeni, șos. Olteniței nr. 41, județul Călărași, împotriva documentației de atribuire emisă de către Primăria Municipiului Medgidia, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de licitație deschisă, organizată în vederea încheierii acordului-cadru, având ca obiect „Acord-cadru privind delegarea serviciului de salubrizare al Municipiului Medgidia, județul Constanța”.

Valoarea totală estimată este cuprinsă între 30.662.438,72 și 34.219.281,60 lei.

Durata contractului este de 48 de luni de la momentul încheierii acestuia.

UTILTRAILER SA a solicitat în principal, obligarea autorității contractante la luarea măsurilor de remediere necesare, în conformitate cu cele ce vor fi precizate în decizia CNSC, în subsidiar, obligarea autorității contractante ca, în măsura în care se constată că nu pot fi dispune măsuri de remediere care să permită continuarea legală a procedurii de atribuire, să procedeze la anularea procedurii de atribuire dacă sunt întrunite condițiile prevăzute de Legea nr. 100/2016 în acest sens, obligarea autorității contractante la plata cheltuielilor de judecată ocazionate de soluționarea prezentei contestații, precum și suspendarea procedurii de atribuire până la soluționarea pe fond a prezentei contestații.

Procedura de soluționare în fața Consiliului s-a desfășurat în scris.

Astfel, CNSC a decis să respingă contestația formulată de către UTILTRAILER SA, în contradictoriu cu Primăria Municipiului Medgidia ca rămasă fără obiect.

Totodată, CNSC a respins cererea formulată de către UTILTRAILER SA privind obligarea autorității contractante Primăria Municipiului Medgidia la plata cheltuielilor efectuate cu soluționarea contestației, ca nefondată.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Delegarea serviciului de salubrizare al municipiului Medgidia, estimată la 34 de milioane de lei!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii