Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decrete de decorare semnate de Președintele României, Klaus Iohannis

ro

28 Aug, 2023 11:41 788 Marime text
Sursă foto: Facebook/Klaus Iohannis
  • Cu prilejul aniversării a 25 de ani de la înfiinţare, în semn de apreciere pentru îndeplinirea permanentă, cu profesionalism, a misiunilor încredinţate, contribuind pe această cale la realizarea obiectivelor Direcţiei generale de informaţii a apărării şi ale Ministerului Apărării Naţionale, atât pe plan naţional cât şi în context internaţional, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, cu însemn de pace, pentru militari, Drapelului de Luptă al Detaşamentului special de protecţie şi intervenţie al Direcţiei generale de informaţii a apărării.
 
Cu prilejul aniversării a 25 de ani de la înfiinţare, în semn de apreciere pentru îndeplinirea permanentă, cu profesionalism, a misiunilor încredinţate, contribuind pe această cale la realizarea obiectivelor Direcţiei generale de informaţii a apărării şi ale Ministerului Apărării Naţionale, atât pe plan naţional cât şi în context internaţional, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, cu însemn de pace, pentru militari, Drapelului de Luptă al Detaşamentului special de protecţie şi intervenţie al Direcţiei generale de informaţii a apărării, transmite un comunicat din partea Administrației Prezidențiale.
 
De asemenenea, în semn de apreciere a înaltului profesionalism şi a rezultatelor deosebite obţinute de personalul unităţii în îndeplinirea misiunilor specifice, precum şi pentru contribuţia adusă la promovarea imaginii Armatei României, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Ofiţer, cu însemn de pace, pentru militari, Drapelului de Luptă al Batalionului 2 Infanterie Mecanizată „Călugăreni”.
 
Totodată, cu prilejul aniversării a 25 de ani de la apariţia primului său număr, în semn de apreciere a profesionalismului şi a contribuţiei deosebite aduse la promovarea ştiinţei militare şi a culturii de securitate, atât în rândul personalului armatei, cât şi la nivelul societăţii civile, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, Categoria H - „Cercetarea ştiinţifică”, revistei Document. Buletinul Arhivelor Militare Române.
 
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 28 august 2023, o serie de decrete de decorare cu prilejul celei de-a XXVI-a ediţii a Festivalului Internaţional „George Enescu”.
 
Astfel, în semn de înaltă apreciere a contribuţiei importante aduse la promovarea, pe plan mondial, a valorilor culturale româneşti şi a creaţiei enesciene, Președintele Klaus Iohannis a conferit:
 
  • Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Comandor maestrului Zubin Mehta, Preşedinte de Onoare al Festivalului şi Concursului Internaţional „George Enescu”.
  • Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Comandor maestrului Lawrence Foster, Director Artistic al Festivalului şi Concursului Internaţional „George Enescu”, în perioada 1998-2001.
  • Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, Categoria B - „Muzica”, doamnei Raluca Ştirbăţ, pianistă, a încheiat sursa citată.

Citește și:
Președintele României, Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Iată despre ce e vorba

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii