Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii luate în adunarea generală a asociaţilor Wind Power SRL. Legătura cu județul Constanța

ro

07 Nov, 2023 09:30 992 Marime text

 
  • Firma Wind Power SRL a fost înființată în anul 2005, iar obiectul de activitate este „Producția de energie electrică“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 4.903, din data de 3 noiembrie 2023, a fost publicată hotărârea nr. 1 a adunării generale a asociaţilor Wind Power SRL.
 
Aceasta este o societate cu răspundere limitată, organizată şi funcţionând în conformitate cu legislaţia din România, având sediul social în municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa.
 
Asociații, Tapbury (Management) Limited, o entitate organizată şi funcţionând conform legilor din Irlanda, Sym Fotovoltaic Energy SRL, o societate cu răspundere limitată, organizată şi funcţionând conform legii române, cu sediul social în municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, și Rom Blast SRL, o societate cu răspundere limitată, organizată şi funcţionând, conform legii române, cu sediul social în comuna Păuleşti, satul Găgeni, judeţul Prahova, deţinând împreună 100% capitalul social al Wind Power SRL, în conformitate cu prevederile actului constitutiv al Societăţii şi cele ale Legii societăţilor nr. 31/1990, republicată şi modificată (Legea Societăţilor), renunţând la orice formalităţi de convocare, au decid în unanimitate:
 
1. Mutarea sediului social al Societăţii
 
Asociaţii au aprobat unanim mutarea sediului social al Societăţii începând cu 14 iunie 2023, la o adresă din satul 2 Mai, comuna Limanu, judeţul Constanţa;
 
2. Actualizarea datelor de identificare ale administratorului Societăţii
 
Asociaţii au luat act de modificarea datelor de identificare ale Simonei Bran, cetăţean român, născută în municipiul Târgovişte, județul Dâmboviţa, domiciliată în satul Şotânga, comuna Şotânga, județul Dâmboviţa;
 
3. Modificarea duratei mandatului administratorului Societăţii
 
Asociaţii au aprobat unanim modificarea duratei mandatului de administrator al Societăţii, Simona Bran, care va fi numită pentru o perioadă de 49 de ani de la data prezentei.
 
4. Modificarea obiectului secundar de activitate al Societăţii
 
Asociaţii au aprobat unanim modificarea obiectului secundar de activitate al Societăţii, în sensul menţinerii doar a următoarelor activităţi secundare:
  • Transportul energiei electrice
  • Distribuţia energiei electrice
  • Comercializarea energiei electrice
  • Cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii - excepţie leasing
  • Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate - excepţie leasing.
 
5. Actualizarea actului constitutiv al Societăţii
 
Asociaţii au aprobat în mod unanim actul constitutiv actualizat pentru a reflecta modificările de mai sus, precum şi pentru implementarea modificărilor conform Legii 265/2022 privind registrul comerţului şi pentru modificarea şi completarea altor acte normative cu incidenţă asupra înregistrării în registrul comerţului.
 
6. Împuternicire
 
Asociaţii împuternicesc prin prezenta, în mod unanim, pe:
  • Antonia-Yasmina Pascale, cetăţean român, născută și domiciliată în municipiul Piteşti, județul Argeş;
  • Matei Vîlcov, cetăţean român, născut și domiciliat în Bucureşti;
  • Rareş Iacob, cetăţean român, născut la Vaslui, județul Vaslui, având domiciliul în Bârlad, județul Vaslui.
 
Fiecare din aceşti mandatari putând acţiona împreună sau separat şi având facultatea de a-şi substitui orice persoană pentru a pregăti şi semna actul constitutiv actualizat al Societăţii şi pentru a îndeplini toate formalităţile necesare pentru înregistrarea la Registrul Comerţului şi pentru publicarea în Monitorul Oficiat a prezentei hotărâri, inclusiv, dar fără a se limita la semnarea oricăror documente şi plata oricăror taxe care s-ar dovedi necesare în acest sens.
 
În îndeplinirea mandatului lor, mandatarii sus- menţionaţi au dreptul de a reprezenta Societatea şi/sau pe Asociaţi inclusiv, dar fără a se limita la, operaţiunile de depunere a documentelor necesare, reprezentare în faţa oricăror autorităţi competente, în orice stadiu procedural şi ridicare a oricăror documente originale.
 
Prezenta împuternicire este valabilă pentru întreaga perioadă de timp necesară îndeplinirii formalităţilor sus-menţionate, dar nu mai mult de 12 luni de la data prezentei hotărâri.
 
Prezenta hotărâre a fost semnată pe 5 octombrie 2023, în cinci exemplare originale în limbile română şi engleză. În eventualitatea oricărei discrepanţe între formularea în limba engleză şi cea în limba română, versiunea în limba engleză va prevala.
 
Despre Wind Power SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 6 noiembrie 2023, firma Wind Power SRL a fost înființată în anul 2005, iar obiectul de activitate este „Producția de energie electrică“.
 
Asociații în Wind Power SRL au următoarele procente: Tapbury (Management) Limited – 51,5%, Sym Fotovoltaic Energy SRL – 43,5%, iar Rom Blast SRL - 5%.
 
În 2022, Wind Power SRL a avut o cifră de afaceri de 172.785 lei, o pierdere de 79.669 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.
 
Platforma termene.ro informează că Wind Power SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 5 noiembrie 2023).
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Obiectul de activitate al Sea Container Shipping & Logistics a fost extins
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii