Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii luate de asociații societății Dobrogea Morărit SRL Constanța

ro

23 Jul, 2023 15:41 956 Marime text
 Foto: Unsplash
Adunarea Generală a Asociaţilor DOBROGEA MORĂRIT - S.R.L., în prezenţa lui Fotini Teodorescu, deţinând un număr de 50 părţi sociale, reprezentând 50% din capitalul social al societăţii, a lui VULPE Mihail Cătălin,  deţinând un număr de 50 părţi sociale, reprezentând 50% din capitalul social al societăţii, legal şi statutar convocată, întrunită la sediul social al societăţii, hotărăşte:

Art. 1. - Extinderea obiectului de activitate cu următoarele activităţi: Clasa CAEN 4638 - Comerţ cu ridicata specializat al altor alimente, inclusiv peşte, crustacee şi moluşte.

Art. 2. - Actualizarea Actului constitutiv al societăţii în conformitate cu art. 204 din Legea nr. 31/1990, republicată.

Art. 3. - Împuternicirea lui VULPE Cătălin, administrator al societăţii, cu posibilitatea de substituire, pentru a semna orice document, inclusiv Actul Constitutiv actualizat, pentru a reprezenta societatea şi pentru a efectua toate actele şi formalităţile de publicitate, de înregistrare şi implementare a hotărârilor adoptate de Adunarea Generală a Asociaţilor la Oficiul Registrului Comerţului.
 
Despre DOBROGEA MORĂRIT SRL
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, interogată la data de 23 iulie 2023 societatea a fost înființată în anul 2023 și are sediul pe strada Celulozei, Nr. 1 din Constanța.
 
Asociați sunt Mihail Cătălin Vulpe și Fotini Teodorescu, fiecare cu câte 50%.
 
Mihail Cătălin Vulpe mai apare asociat 25% și administrator la CBL Investments SRL, asociat 35% și administrator la Trovant Capital SRL, asociat 50% și administrator la Dorbogea Panificație SRL, asociat 50% și administrator la Dobrogea Patiserie SRL, administrator la Dorbogea Group SRL și reprezentant asociat persoană juridică la Dobrogea Biscuit SRL. 
 
Fotini Teodorescu mai apare ca asociat 1,15% în cadrul Cereal Impex SRL, asociat 50% și administrator la Dobrogea Panificație SRL, asociat 50% în cadrul Dobrogea patisserie SRL, asociat 28,50% la Ro-Credo SRL și administrator la Dobrogea Group SA.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și: 

Un nou asociat cooptat în cadrul societății Dobrogea Morărit SRL Constanța. Cine a părăsit firma
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii