Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii importante pe ordinea de zi a ședinței AGA Portului Constanța

ro

21 Jun, 2022 00:00 1473 Marime text
  • Membrii AGA vor aproba numiri ale unor administratori provizori în Consiliul de Administraţie pentru o perioadă de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la 6 luni
 
 
 
Preşedintele Consiliului de Administraţie al CN APM - SA, Constanţa, Staicu Mihai George convoacă Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei în şedinţă ordinară, în data de 19.07.2022, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, Bd. Dinicu Golescu nr. 38, Bucureşti.

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare sunt 7 proiecte care vizează: luare act de încetare mandat/revocare membri provizorii; numire membri provizorii în Consiliul de Administraţie pentru o perioadă de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la 6 luni; prelungire durată mandate membri provizorii dar și stabilirea indemnizaţiei fixe brute lunare a membrilor provizorii numiţi în Consiliul de Administraţie.

AGA CNAMPC va aproba și forma şi conţinutul contractului de mandat/actului adiţional la contractul de mandat ce urmează a fi semnat cu membrii provizorii.

Începând cu data de 17.07.2022, toate materialele informative aferente problemelor incluse pe ordinea de zi, precum şi regulile privind organizarea şi desfăşurarea adunării generale vor fi disponibile la sediul companiei din Incinta Port Constanţa, Gara Maritimă, şi pe website-ul companiei.
Acţionarii înscrişi în registrul acţionarilor la data de referinţă 12.07.2022 pot participa la AGOA şi vota personal, prin reprezentant sau prin corespondenţă.

Totodată, acţionarii îşi pot exercita opţiunea prin transmiterea votului prin corespondenţă până la data de 18.07.2022, ora 09.00, voturile prin corespondenţă fiind transmise la sediul CN APM.

În cazul neîndeplinirii cvorumului necesar pentru prima convocare AGA, se reprogramează şedinţa în data de 20.07.2022, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, Bd. Dinicu Golescu nr. 38, Bucureşti, potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 2531 din data de 16.06.2022.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA obligată să reia procedura de atribuire a serviciilor de inspecții și intervenții subacvatice la nave

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii