Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii ale asociaților Laro Residence SRL. Soția primarului din Lumina și un consilier local PSD și-au cesionat părțile sociale

ro

27 Jun, 2022 00:00 1422 Marime text
  • S-a decis cooptarea în societate a lui Laurențiu Pena, dar și retragerea din firmă a soției primarului din Lumina, Magdalena Chiru, și a Loredanei Girtone, consilier local PSD în localitate
  • Cele două au cesionat către Laurențiu Pena 20 de părți sociale, în valoare de 200 lei
  • S-a procedat la schimbarea denumirii societății din Laro Residence SRL în Laro Resionce SRL
 
 

Magdalena Chiru, Loredana Gîrtone și Maria Pena, în calitate de asociați în cadrul Laro Residence SRL, înființată în 2021, au luat mai multe decizii imporante.
 
Astfel, s-a decis cooptarea în societate a lui Laurențiu Pena, dar și retragerea din firmă a soției primarului din Lumina, Magdalena Chiru, și a Loredanei Girtone, consilier local PSD în localitate. Cele două au cesionat către Laurențiu Pena 20 de părți sociale în valoare de 200 lei.
 
Transmiterea părţilor sociale între asociaţi s-a făcut conform art. 202 alin. 1 din Legea nr. 31/1990 modificată şi republicată.
 
Ca urmare a modificărilor de mai sus, capitalul social total în sumă de 300 lei divizat în 30 părţi sociale va fi împărţit astfel: Laurențiu Pena deţine 200 lei divizat în 20 părţi sociale iar Maria Pena deţine 100 lei divizat în 10 parte socială.
 
Toate cele trei asociate s-au retras și din calitatea de administrator în care l-au numit pentru o perioadă de 90 de ani pe același Laurențiu Pena.
 
Totodată s-a procedat la schimbarea denumirii societății din Laro Residence SRL în Laro Resionce SRL cu  obiect principal de activitate – lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Vechiul obiect principal trece în obiectul secundar.

Hotărârile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 2.594 din data de 21.06.2022.

Precizăm că  Laurențiu Pena mai este asociat și în Bel Damali SRL este o firmă cu sediul social în județul Constanța, comuna Lumina, pe strada George Enescu. Compania ridică un  imobil S+P+mezanin+4E cu funcțiunea de locuințe colective și spațiu comercial la parter și împrejmuire teren cu condiția încadrării în înălțime maxim=20,00m”, amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, str. nespecificată, zona Campus, Tarla 56, lot 1-4.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Lista aleșilor pentru noul consiliu local al comunei Lumina

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii