Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizia poate fi contestată Iridex Group Salubrizare SRL a contestat la CNSC delegarea contractului de salubrizare de la Murighiol!

ro

16 Oct, 2023 17:00 1007 Marime text
  • Iridex Group Salubrizare SRL a contestat la CNSC o licitație organizată de Primăria Murighiol
  • Este vorba despre serviciul de salubrizare pentru activitatea de eliminare prin depozitare, a deșeurilor reziduale, a deșeurilor stradale, a deșeurilor de pământ și pietre provenite de pe căile public, a rezidurilor rezultate de la instalațiile de tratare a deșeurilor municipale, precum și a deșeurilor care nu pot fi valorificate provenite din activități de reamenajare și reabilitare interioare, privind deșeurile menajere și deșeurile
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a decis să respingă contestația depusă de Iridex Group Salubrizare SRL în contradictoriu cu Primăria Murighiol, pentru neconstituirea cauțiunii
  • Prezenta decizie este obligatorie pentru părțile cauzei
 
 
 
 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a emis decizia nr. 2352/C9/2678 din 06.10.2023 la contestația nr. 1672/25.09.2023, înregistrată de Iridex Group Salubrizare SRL, reprezentată legal prin Dan Tiberiu Anghel, director general, privind procedura simplificată, organizată de Primăria Murighiol,în vederea atribuirii contractului având ca obiect „Delegarea gestiunii serviciului de salubrizare pentru activitatea de eliminare prin depozitare, a deșeurilor reziduale, a deșeurilor stradale, a deșeurilor de pământ și pietre provenite de pe căile public, a rezidurilor rezultate de la instalațiile de tratare a deșeurilor municipale, precum și a deșeurilor care nu pot fi valorificate provenite din activități de reamenajare și reabilitare interioare, cod CPV 90500000-2 Servicii privind deșeurile menajere și deșeurile (Rev.2)".
 
Compania contestatoare a solicitat în principal, obligarea autorității contractante să procedeze la luarea măsurilor de remediere; în subsidiar, în măsura în care nu se mai pot lua măsuri de remediere, obligarea autorității contractante să procedeze la anularea procedurii de atribuire.
 
Procedura de soluționare în fața Consiliului s-a desfășurat în scris.
 
Pentru aceste motive, în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a decis să respingă contestația depusă de Iridex Group Salubrizare SRL în contradictoriu cu Primăria Murighiol, pentru neconstituirea cauțiunii.
 
Prezenta decizie este obligatorie pentru părțile cauzei.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.
 
 
Despre Iridex Group Salubrizare SRL
 
Conform termene.ro, Iridex Group Salubrizare SRL are sediul social pe Șoseaua București – Ploiești nr. 9 – 13, sectorul 1, București, obiectul de activitate este „colectarea deșeurilor nepericuloase” și a fost fondată în anul 2008.
 
După cum se arată pe platformă, asociații firmei sunt: Iridex Group SRL, Olga Anghel, Cristian Pascu, Florin Pascu, Nicoleta Vâlsan, Green Knowledge SRL și Corneliu Pascu.
 
Dan Tiberiu Anghel este administratorul.
 
Olga Anghel mai are conexiuni și cu P.C. Sun Energy Production SRL și Green PAck SRL.
 
Corneliu Pascu apare în: P.C. Mnagement Consulting SRL, Iridex Group SRL, P.C. Sun Energy Production SRL, Triton Apaserv SRL, Greenpoint Management SA și Paso Vertgrun Mecanorent SRL.
 
Cristian Pascu figurează și în: P.C. Management & Consulting SRL, Multi Dent SRL, Iridex Group SRL, Vhala Beauty SRL, Greenpoint Management SA și Tallordent SRL.
 
Iridex Group SRL apare și în ABS Asigurări – Reasigurări SA.
 
Green Knowledge SRL figurează și în Green Unit SRL.
 
Dantex International SRL este firma în care mai este prezent Dan Tiberiu Anghel.
 
Iridex Group Salubrizare SRL a încheiat 69 de contracte publice cu contractanți precum: Primăria comunei Limanu, Primăria comunei Istria, Primăria comunei Mircea Vodă, Primăria comunei Crucea etc.
 
Potrivit termene.ro, Iridex Group Salubrizare SRL a raportat în anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 135.904.765 de lei, un profit egal cu 8.107.768 de lei și o medie de 1.147 de angajați.
 
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Licitații publice Ce decizii au fost dictate? O achiziție organizată de Agenția Națională de Imbunătățiri Funciare pentru investiții în Constanța și Tulcea, atacată la CNSC

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii