Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizia asociaților, publicată în Monitorul Oficial Aliment Murfatlar SRL scoate la licitație un teren, situat în zona Inel I din Costanţa

ro

27 Mar, 2024 15:27 578 Marime text
  • Asociaţii societăţii Aliment Murfatlar SRL au fost convocați în adunare generală pe data de 16.02.2024.
  • În cadrul adunării generale asociaţii societăţii Aliment Murfatlar SRL au aprobat vânzarea unui teren.
 
Adunarea generală a asociaţilor societăţii Aliment Murfatlar SRL, legal convocată în data de 16.02.2024 la sediul societăţii din Constanţa, bd. I.C. Brătianu nr. 176, la prima convocare, cu participarea fizică a asociaţilor societăţii, reprezentând 100% capitalul social al societăţii, a aprobat cu votul a 100% din capitalul social mai multe decizii.
 
Astfel, s-a aprobat vânzarea terenului în suprafaţă de 3.040 mp, categoria arabil, situat în localitatea Constanţa, Sola 72, parcela A678/7, aflat la intersecţia strada Voievozi cu aleea Drăgaica în zona Inel 1, judeţul Constanţa, identificat cu număr cadastral 226963 şi CF 226963, prin licitaţie publică, la preţul stabilit în baza unui raport de evaluare întocmit cu cel mult două luni anterior datei desfăşurării licitaţiei de vânzare.
 
Directorul Consiliului de administraţie este împutrnicit să aprobe preţul minim de vânzare în cazul operaţiunii precizate la punctul Raportul de evaluare va fi întocmit de către un evaluator independent, membru ANEVAR, în conformitate cu standardele de evaluare în vigoare.
                                               
Preşedintele Consiliului de administraţie al societăţii a fost împuternicit să semneze hotărârea adunării generale a asociaţilor şi orice alte documente conexe, pentru a reprezenta societatea şi pentru a efectua toate actele şi formalităţile de publicitate, de înregistrare şi implementare a hotărârilor adoptate de adunarea generală a asociaţilor la Oficiul Registrului Comerţului şi la orice altă autoritate competentă.
 
Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1483 din data de 25 martie 2024.
 
 
Despre Aliment Murfatlar SRL
 
 
Înființată în anul 1991, firma are sediul social pe bulevardul I. C. Bratianu, Nr. 176, Bloc Complex, Constanța și se ocupă închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Aliment Murfatlar SRL este deținută de Voltalim SA, cu 47,32 din capitalul social, Flaros SA, cu 26,85 din capitalul social, Argus SA, cu 13,9 din capitalul social și  Alimentara SA, cu  11,93 din capitalul social. Administatorii frimei sunt: Radu Dorel,  Vișan George-Gabriel și Zamfir Mihaela.
 
În anul 2022, firma cu 2 salariați a raporta o cifră de afaceri de 3.372.902 lei și un profit de 2.350.677 lei.      
 
Potrivit termene.ro, Radu Dorel mai este asociat în  Radu l. Dorel Persoana Fizică Autorizată, Argus SA și Comcereal SA.
 
Las rândul său, Vișan George-Gabriel este asociat în Visage Intelligent Solutions SRL, Argus SA și Comcereal. La rândul său, Zamfir Mihaela este asociat unic în Eleven Analytics SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infromații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Argus SA a vândut majoritatea părților sociale din Aliment Murfatlar. Iată cine sunt cumpărătorii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii