Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Ziua Internațională a Femeii Cele mai multe comenzi de flori de 8 Martie sunt făcute în București, Cluj-Napoca și Constanța

ro

07 Mar, 2024 11:22 620 Marime text
  • Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, românii optează din ce în ce mai mult pentru sushi, pe lângă tradiționalele cadouri. Preparatul culinar originar din Japonia este una dintre cele mai populare alegeri, comenzile pentru sushi înregistrând o creștere aproape dublă în comparație cu o zi obișnuită.
 
Pe lângă sushi, bucătăria grecească, pizza și alte preparate asiatice se numără printre opțiunile populare ale românilor pentru a celebra această zi specială, conform unei analize Glovo.
 
România ocupă locul întâi în lume la comenzile de flori de 8 Martie
 
Conform sursei, românii sunt fruntași la comenzile de flori de Ziua Femeii, situându-se pe locul întâi la nivel mondial. Totodată, per total, anul trecut s-au clasat pe locul doi în lume la numărul de comenzi plasate.
 
Printre cele mai căutate flori de 8 Martie se numără lalelele, trandafirii și irisul. În plus, topul florilor comandate pe parcursul întregului an este format din trandafiri, lalelele și frezii.
 
Orașele în care au fost efectuate cele mai multe comenzi de flori de 8 Martie sunt București, Cluj-Napoca și Constanța, urmate de Brașov, Timișoara și Iași.
 
Orașele în care au fost efectuate cele mai multe comenzi de flori de 8 Martie sunt București, Cluj-Napoca și Constanța, urmate de Brașov, Timișoara și Iași. Bucureștiul este situat pe locul întâi la nivel global privind comenzile de flori de Ziua Femeii, depășind astfel orice alt oraș din lume în care este activă platforma Glovo, inclusiv capitale precum Madrid sau Roma. În același timp, Cluj-Napoca ocupă locul 4 după numărul de comenzi în regiunea Europei de Sud-Est, în timp ce Constanța ocupă locul 5, iar Brașovul locul 15, toate depășind câteva mari capitale europene, printre care și Lisabona.

Citește și
Comedia „O scrisoare pierdută" la Casa de Cultură Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii