Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cărți și mărțișoare oferite în dar cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii de bibliotecarele din cadrul Bibliotecii Județene Constanța (GALERIE FOTO)

ro

08 Mar, 2024 16:18 549 Marime text
Sursa galeriei foto: Facebook/Biblioteca Județeană Constanța 100 de cărți au fost oferite în dar de 8 Martie doamnelor și domnișoarelor de către bibliotecarele din cadrul Bibliotecii Județene Constanța.

Potrivit unui comunicat al Bibliotecii Județene Constanța, pentru al treilea an consecutiv, bibliotecarele Georgeta Mihăilă, Laura Puzdre, Ruxandra Hondrea, Doina-Monica Moșoiu, Irina Didea, Roxana Stoica, Mariana Crăciun și Manuela Dinică au împărțit, în zona centrală a orașului, cărți femeilor dornice de lectură.

„Alături de cărți doamnele și domnișoarele au primit și mărțișoare confecționate de elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 28 „Dan Barbilian" din Constanța.
În cadrul Proiectului ,,Voluntariatul în comunitatea ta”, elevii coordonați de profesoarele Oana Magdalena Fătu, Elena Ghencea și Ionica Pantea de la Școala Gimnazială Nr. 28 „Dan Barbilian" din Constanța, au dorit să ofere mărțișoare confecționate de ei cititoarelor Bibliotecii Județene “I. N. Roman” - au mai precizat reprezentanții Bibliotecii Județene Constanța.

Citește și: 

„Lecție” despre Literatura română de avangardă, la Biblioteca Județeană „Ioan N Roman” Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii