Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dănuţ Culeţu l-ar vrea pe Lucian Băluţ contracandidat pentru Colegiul 9

ro

08 Oct, 2012 01:00 3809 Marime text
Forta_Civica.jpgDănuţ Culeţu, fostul prefect al judeţului Constanţa, actual preşedinte al Organizaţiei Judeţene a partidului Forţa Civică, a confirmat ieri, în contextul unei conferinţe de presă, că va candida pe Colegiul 9 pentru Camera Deputaţilor, dar şi că, în eventualitatea în care social democratul Lucian Băluţ va fi contracandidatul său - căci numele acestuia se vehiculează pentru acest colegiu parlamentar - îi va face plăcere să se „lupte" cu el. „Dacă va fi Lucian Băluţ nu pot decât să mă bucur. Campania nu va degenera", a precizat aspirantul la un mandat de parlamentar.

Întrebat despre şansele pe care crede că le are în competiţia din 9 decembrie, liderul Forţa Civică, Filiala Constanţa, a mărturisit că este conştient de faptul că e puţin probabil să obţină un scor de 50% plus 1: „N-aş putea să estimez în acest moment care va fi scorul. Nu ştiu dacă cineva va lua 50% plus 1. În acest moment, e clar că USL e pe locul I, iar ARD-ul (n.r. - Alianţa România Dreaptă) pe doi". Fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa a declarat că singurul lucru pentru care nu se consideră pregătit este „campania mizerabilă pe care unii se pregătesc s-o ducă".

În contextul conferinţei de ieri, Forţa Civică şi-a prezentat şi liderii filialelor din Techirghiol şi Mangalia. Preşedintele Organizaţiei Forţa Civică Techirghiol este Radu Bugălă, iar al Organizaţiei Mangalia - Omer Mola.

Trei nume pentru un al doilea colegiu parlamentar

Forta_Civica_2.jpg

În ceea ce priveşte recentele declaraţii ale liderului PNŢCD Constanţa, Tudorel Chesoi, potrivit căruia ţărăniştii se retrag din ARD, preşedintele Forţa Civică a declarat: „Oricine pleacă din ARD este o pierdere. Eu cred că este bine să mergem împreună în acest proiect. Cred că reacţiile astea sunt mai degrabă personale".

Nu mai puţin important este că Dănuţ Culeţu a afirmat şi că Forţa Civică ar mai vrea, în urma negocierilor, încă un colegiu parlamentar, pe lângă Colegiul 9 pentru care va intra el în cursă. „Ne-am propus obţinerea a încă unui colegiu", a declarat el, cu menţiunea că pentru acesta din urmă sunt pregătite trei nume: secretarul general Alexandru Sîrcu, fostul subprefect Mircea Iustian şi Florin Butnaru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii