Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărare directă Constanța Ce achiziționează Primăria Horia de la o firmă din Argeș

ro

17 Sep, 2023 15:10 1050 Marime text
Primăria Horia - sursa: Facebook.com/Comuna Horia
Primăria Horia din județul Constanța, a semnat un contract, prin cumpărare directă.

Informațiile privind cumpărarea directă au fost publicate pe platforma licitațiapublică.ro, la data de 04 septembrie 2023.

Obiectul achiziției îl reprezintă „Servicii de proiectare cf HG 907-Sisteme integrate de colectare și valorificare a gunoiului de grajd”.


Date despre achiziție

Este vorba despre servicii de proiectare cf HG 907/2016 și cerințelor ghidului de finanțare, în vederea accesării finanțării prin fonduri europene aferente PNRR, Componenta C3- Managementul deșeurilor, investiția 1.2 Dezvoltarea infrastructurii pentru managementul gunoiului de grajd și al altor deșeuri agricole compostabile, subinvestiția I2.A-B - Sisteme integrate de colectare și valorificare a gunoiului de grajd.

La semnarea contractului de finanțare - 50.000 lei la care se adaugă TVA, pentru documentațiile elaborate în vederea depunerii cererii de finanțare ce cuprinde:

• Elaborare Studii de teren

• Elaborare Documentațiile tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/acordurilor conform Certificatului de Urbanism

• Elaborare Studiu de Fezabilitate în termen de 30 zile de la predarea documentațiilor enumerate mai jos - 61.375 lei la care se adaugă TVA: Elaborare Documentație obținere Autorizație de Construire, Elaborare Proiect Tehnic și detalii de execuție. 


Valoarea estimată a achiziției este de 111.375,00 lei.

Firma ofertantă câștigătoare este SC Green Building Structure SRL.


Despre SC Green Building Structure SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 17 septembrie, societatea a fost înființată la data de 6 iunie 2012. Firma are sediul în localitatea Teiu, județul Argeș.

SC Green Building Structure SRL are ca obiect de activitate fabricarea altor elemente de dulgherie și tâmplărie, pentru construcții.

Situația financiară pentru anul 2022 se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 1.984.400 lei, un profit de 950.195 lei la un număr de 7 angajați.

Asociat unic și administrator este Moise Dumitru.Numele Moise Dumitru mai apare și în firmele Afiplant Team Ratesti SRL, North Solar Invest, Stefcad Topo SRL.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Primăria Horia, județul Constanța vinde un teren de peste 5.000 mp, în comună
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii