Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:38 04 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Radu primarul de Mangalia a fost în Italia. Ce a pățit de atunci. Cine, unde şi de ce a fost reclamat

ro

11 Mar, 2020 17:27 3090 Marime text
Președintele ALDE Cosntanta, Leonard Tănase a făcut pe pagina sa de socializare o postare care a generat rumoare printr locuitorii din Mangalia. "Am aflat cu stupoare ca, primarul Radu Cristian s-a întors în data de 23 februarie din Bologna, Italia, unde se pare ca, a fost pacientul unei unități medicale pentru niște intervenții estetice. În loc să urmeze regulile medicale si ale bunului simț de autoizolare, în plină criză Coronavirus, dumnealui, la nici o săptămână de la întoarcerea dintr-o zonă de risc, în încercarea disperată de a cerși câteva voturi, a făcut băi de mulțime cu ocazia zilelor de 1 si 8 Martie expunând la un risc major doamnele Mangaliei, majoritatea vârstnice deci, categoria cea mai vulnerabilă. A luat contact cu angajații primăriei si cu cetățeni ai Mangaliei. Le doresc din tot sufletul, domnului Primar, viceprimarului Dragos Angelescu, care l-a însoțit in această călătorie, familiilor lor si tuturor celor cu care au luat contact, multă  sănătate si sa dea Dumnezeu să nu fie nimic. Dar pentru comportamentul absolut iresponsabil si pentru lipsa de respect față de locuitorii Mangaliei ,le solicit domnilor Radu Cristian si Dragoș Angelescu demisia imediată !" a scris Tănase. 

În Bologna, în ultimele 24 de ore au avut loc 14 decese cauzate de Coronavirus, însă în perioada în care a fost în Italia, primarul din Mangalia lucrurile nu stăteau așa. Contactat telefonic de cotidianul noștri, Radu Cristian a precizat ca într-adevăr la începutul lunii a participat împreună cu o delegație de primari la un eveniment organizat la Bologna. "Noi am fost în Bologna la începutul lunii februarie. Am revenit în țară în jurul datei de 17 februarie, când nu exista aceasta situație legată de Coronavirus. Nu m-am testat pentru ca a trecut aproape o luna de zile de la acea vizita și sunt perfect sănătos. Ceea ce au încercat astăzi domnii care au propagat această informație face parte din registrul campaniei electorale. Va asigur ca atât eu cât și viceprimarul nu avem nicio problema de sănătate "a precizat Radu Cristian.

Edilul de la Mangalia a mai povestit ca adversarii sai politici l-au pus pe adjunctul  șefului Poliției Locale din Mangalia, despre care primarul spune ca nu se prezintă la serviciu sa sune la 112 și sa ceară ca edilul sa fie supus unor teste medicale. Cu toate acestea, nici poliția și nici Direcția de Sănătate Publică nu l-au contactat pe edil până la acest moment.

Ti-a placut articolul?

Comentarii