Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cozi uriașe la Delfinariul Constanța. Când vor începe demonstrațiile delfinilor din Ucraina

ro

11 Jun, 2022 14:13 2477 Marime text
Coada la Delfinariu

Vremea înnorată a golit plajele și i-a adus pe turiști in diverse destinații din Constanța între care și  Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. Principala atracție, delfinii Ni Ni și Chen, vedetele Delfinariului, care oferă trei spectacole pe zi. La orele 11,00, 13,00 și 15,00. Deocamdată, pentru că nu exclus să li se alăture, în perioada următoare, și delfinii recent aduși din Ucraina, care acum stau in alt bazin. 

„Deși au ieșit din carantină, urmează o perioadă de acomodare. După data de 14 iunie, închidem Delfinariul pentru cel mult o săptămână, noi sperăm până vineri, pentru a-i putea acomoda unii cu alții. După aceea, încercăm să facem demonstrațiile împreună”,  a declarat, pentru Ziua de Constanța, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Iulian Călin. 


Spectacolele comune vor putea începe după ce Delfinariul va încheia un contract cu partea ucraineană, care, între timp, și-au inregistrat firma în Constanța. Antrenorii, doctorul, îngrijitorii nu au mai plecat în Ucraina, au rămas tot timpul cu mamiferele marine, cei patru delfini și cei trei lei de mare.

Revenind la aglomerația de la Delfinariu, Iulian Călin spune că amfiteatrul, care are o capacitate de 1350 de locuri, este arhiplin. Se stă și pe scări, sunt mulți părinții cu copii în brațe. Microrezervația precum și parcul dendrologic, de fapt tot ce înseamnă Complexul Muzeal de Științe ale Naturii sunt, de asemenea, pline de vizitatori. Iulian Călin susține însă că nu, neapărat,  vremea înnorată îi aduce aici pe turiști. La fel se întâmplă în fiecare week-end din sezonul estival.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii