Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE România şi Romtelecom sprijină victimele zăpezii din Vrancea, Buzău şi Ialomiţa

ro

22 Feb, 2012 00:00 1617 Marime text
actiuni_de_ajutorare.jpgCOSMOTE România şi Romtelecom vin în ajutorul comunităţilor din zonele afectate de căderile abundente de zăpadă şi de condiţiile meteorologice severe, oferind un sprijin financiar în valoare de 20.000 euro campaniei „România are nevoie de tine" pentru a sprijini locuitorii din judeţele Vrancea si Buzău şi 12.000 euro pentru o acţiune organizată de cele două companii, în judeţul Ialomiţa.

Mii de persoane afectate de căderile masive de zăpadă din ultima perioadă aflate în judeţele Buzău, Vrancea şi Ialomiţa beneficiază de ajutoare oferite de cele două companii. Alimentele şi alte bunuri vitale au fost livrate chiar şi cu elicoptere în zonele cele mai izolate, toate acestea pentru a le asigura confort şi ajutor în această perioadă dificilă.

În judeţul Ialomiţa ajutoarele au fost transportate cu opt maşini de teren de către angajaţi din partea celor două companii, care s-au împărţit în trei convoaie. Un singur convoi a avut câteva probleme, blocându-se pe traseu de câteva ori, dar ajungând în final la destinaţie. Echipele COSMOTE România şi Romtelecom au colaborat foarte bine cu autorităţile locale, cu care au ţinut permanent legătura şi care i-au sprijinit la distribuirea ajutoarelor.

Romtelecom sprijină în această perioadă şi demersurile iniţiate de către Crucea Roşie, printr-o donaţie de 5.000 euro. Angajaţii COSMOTE România au avut de asemenea o iniţiativă menită să sprijine persoanele mai puţin favorizate, printr-o donaţie constând în haine, încălţăminte şi alimente pentru adăposturile cu oameni ai străzii.

În plus, pentru a veni în întâmpinarea clienţilor în această perioadă dificilă, COSMOTE România a extins cu şapte zile termenul de plată al abonaţilor care locuiesc în zonele afectate de zăpadă şi de condiţii de vreme severe. Astfel, pentru facturile scadente în luna februarie, termenul de plată va fi de 24 de zile.

Echipele COSMOTE România şi Romtelecom depun eforturi suplimentare pentru a asigura continuitatea serviciilor în aceste condiţii dificile, astfel încât toate persoanele să aibă acces la servicii de comunicare în orice moment, chiar şi în localităţile izolate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii