Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus Situația la nivelul județului Constanța. Câte persoane se află în prezent în carantină

ro

03 Mar, 2020 12:54 2298 Marime text

Prefectul județului Constanța, George Niculescu, a transmis marți situația actualizată a persoanelor în carantină și a celor izolate la domiciliu pentru județul Constanța, în contextul virusului COVID-19.

Astfel, potrivit informațiilor, cinci persoane se află în carantină și 190 sunt izolate la domiciliu în județul Constanța.

În România, până în prezent, trei persoane au fost diagnosticate cu COVID-19, dintre care o persoană a fost declarată vindecată după ce testele realizate conform procedurilor medicale au fost negative.

Cele două persoane diagnosticate cu virusul COVID-19 (coronavirus) sunt internate, în continuare, în unități spitalicești de specialitate din Cluj-Napoca și Timișoara, cu stare bună de sănătate.
 
Cetățenii care doresc informații despre situațiile legate de COVID – 19 pot apela numărul 0800800358    (TELVERDE) . La această linie telefonică pot fi solicitate informații despre modul în care se manifestă virusul, modalități de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii legate de conduita preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii