Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractul pentru supervizare lucrări “Reabilitarea rețelelor termice din municipiul Constanța- Etapa II", contestat la CNSC!

ro

11 Dec, 2022 13:02 1400 Marime text


Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, cu modificările și completările ulterioare, a adoptat decizia nr. 2458/C9/2616 la contestația depusă de Venturo Investment SRL, lider al asocierii Venturo Investment SRL & Liv Engineering Consulting Ltd. CO, cu sediul în București, privind procedura simplificată, organizată de Primăria municipiului Constanța.
 
A fost vizată atribuirea contractului având ca obiect servicii de supervizare lucrări pentru obiectivul de investiții “Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din municipiul Constanța- Etapa II”, cod CPV 71520000-9-Servicii de supraveghere a lucrărilor(Rev.2).
 
Contestatoarea a solicitat admiterea contestaţiei, cu consecinţa anulării adresei de comunicare a rezultatului procedurii nr. 222.100/20.10.2022 și a tuturor actelor subsecvente și dependente de aceasta, inclusiv a adresei de comunicare a rezultatului procedurii către asocierea declarată câştigătoare și a raportului procedurii.

În ceea ce priveşte concluziile privind evaluarea ofertei depuse de asocierea contestatoare şi a tuturor actelor subsecvente și dependente de acesta, emise în legătură cu procedura organizată în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică, contestatoarea a mai solicitat anularea  raportului procedurii nr. 222086/20.10.2022, în ceea ce priveşte concluziile privind evaluarea ofertei depuse de ofertanta declarată câştigătoare și a tuturor actelor subsecvente şi dependente de acesta, emise în legătură cu procedura organizată în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică; procesului-verbal nr. 215879/12.10.2022 şi a tuturor actelor subsecvente şi dependente de acesta, emise în legătură cu procedura organizată în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică; procesului-verbal nr. 209814/04.10.2022 şi a tuturor actelor subsecvente şi dependente de acesta, emise în legătură cu procedura organizată în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică; procesului-verbal privind evaluarea financiară a ofertantei desemnate câştigătoare şi a tuturor actelor subsecvente şi dependente de aceasta, emise în legătură cu procedura organizată în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică dar și admiterea contestației şi obligarea autorității contractante la reevaluarea ofertei sale, conform considerentelor deciziei Consiliului, stabilirea rezultatului procedurii și desemnarea adjudecatarului, conform prevederilor legale aplicabile în materia achiziţiilor publice.

În baza legii şi a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a respins ca nefondată, contestaţia formulată de Venturo Investment SRL, lider al asocierii Venturo Investment SRL & Liv Engineering Consulting Ltd. CO, în contradictoriu cu Primăria municipiului Constanța.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți.
 
Împotriva deciziei se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părţile cauzei, respectiv de la data luării la cunoştinţă de către alte persoane vătămate, conform art. 29 din Legea nr. 101/2016.

Vă reamintim, cei de la Venturo Investment SRL din București au câștigat de la Primăria Constanța în vara acestui an contractul pentru supervizare lucrări pentru obiectivul de investiții “Reabilitarea rețelelor termice primare/ transport a energiei termice din municipiul Constanța- Etapa I”.

Valoarea totală a achiziției este de 592.800 lei fără TVA.
 


Citește și:

Venturo Investment SRL supervizează reabilitarea rețelor de transport energie termică din Constanța (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii