Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractul de modernizare a drumurilor din localitatea Topraisar ajunge pe masa magistraților de la Tribunalul Constanța

ro

31 Oct, 2020 00:00 2254 Marime text
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a doptat recent decizia nr. 1980/C3/2317 la contestația înregistrată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor de Autoprima Serv  SRL
  • La mijloc este contractul de achiziție publică ce are ca obiect „Achiziție proiect tehnic, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor de construcții și instalații pentru obiectivul de investiții Modernizare drumuri comunale UAT Topraisar”
  • CNSC a decis declinarea competenței de soluționare a contestației la Tribunalul Constanța - secția contencios

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a doptat recent decizia nr. 1980/C3/2317 la contestația înregistrată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor de Autoprima Serv  SRL, cu sediul social în Constanța, împotriva anunțului de intenție nr. PI1001630, publicat în SEAP de către primăria Topraisar, județul Constanța, în calitate de autoritate contractantă.

La mijloc este contractul de achiziție publică ce are ca obiect „Achiziție proiect tehnic, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor de construcții și instalații pentru obiectivul de investiții Modernizare drumuri comunale UAT Topraisar”.

Prin intermediul contestației, Autoprima Serv  SRL a solicitat:  „anularea anunțului de intenție nr. PI1001630, publicat în SEAP la data de 13.10.2020 (...), precum și a tuturor actelor subsecvente sau generatoare de informații aferente achiziției publice de lucrări, emise în legătură cu acest anunț; obligarea autorității contractante la suspendarea desfășurării procedurii de achiziție, până la remedierea aspectelor prezentate în cuprinsul prezentei contestații, cu modificarea corespunzătoare a strategiei de contractare (achiziție) elaborate anterior în legătură cu această procedură și cu luarea în considerare a celor menționate în motivarea prezentei contestații”.

Pentru aceste motive, în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a decis declinarea competenței de soluționare a contestației Autoprima Serv SRL, în contradictoriu cu UAT comuna Topraisar, la Tribunalul Constanța - secția contencios, administrativ și fiscal și a dispus trimiterea de îndată a dosarului cauzei către această instanță judecătorească. Decizia nu are cale de atac.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii