Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:55 21 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de peste 164 de milioane de lei Garda de Coastă va fi dotată cu o navă maritimă de patrulare şi trei şalupe de intervenţie (document)

ro

04 Mar, 2019 00:00 1728 Marime text
Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră anunţă achiziţia unei nave maritime de patrulare şi a trei şalupe de intervenţie, în valoare estimată de 164.875.500 de lei. Navele vor fi livrate la sediul Gărzii de Coastă, Grup Nave Constanţa, dana militară port Constanţa.
Contractul este compus din două loturi: lotul 1 - navă maritimă de patrulare şi lotul 2 - şalupă maritimă de intervenţie. Ofertele de participare la această licitaţie pot fi depuse până pe data de
18.04.2019, ora 15.00. Ofertele vor fi deschise în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră.
 
IGPF intenţionează să încheie un contract de achiziţie publică de produse ce presupune furnizarea de şalupe maritime de intervenţie, în vederea suplimentarii flotei IGPF, ce va permite desfăşurarea misiunilor specifice de supraveghere şi securizare a frontierei, în special a frontierei externe a Uniunii Europene, în vederea combaterii migraţiei ilegale, a traficului de persoane şi a altor riscuri cu impact asupra securităţii.
 
În situaţia alocării bugetului solicitat, autoritatea contractantă estimează faptul că va suplimenta contractul în perioada de 12 luni de la data semnării contractului cu două şalupe maritime de intervenţie, iar preţul unitar al acestora va rămâne ferm pe perioada clauzei de revizuire. Autoritatea contractantă precizează faptul că va utiliza clauza de revizuire pentru livrarea unor produse de ultimă generaţie ce fac obiectul opţiunii de suplimentare în situaţia în care producătorul produselor ofertate iniţial a lansat în perioada de valabilitate a contractului modele superioare celor ofertate iniţial. Aceasta clauză include şi echipamentele din dotarea şalupelor.
 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante implicate în procedura de atribuire sunt: inspector general - Adrian Popescu, adjunct al inspectorului general - Daniel Mincă.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitație. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii