Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de o jumătate de milion de lei ARSVOM repară şalupa Rubin (document)

ro

04 May, 2019 00:00 1638 Marime text
Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare va reabilita şalupa Rubin din dotare. În acest sens, este anunţată organizarea şi desfăşurarea unei licitaţii pentru atribuirea contractului de achiziţii a serviciilor de reparaţii la şalupa Rubin, în valoare estimată de 500.000 de lei.
 
Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 10.06.2019, ora 15.00. Ofertele depuse vor fi deschise în aceeaşi zi. Ofertantul va prezenta informaţii privind principalele servicii similare prestate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 3 ani. Termenul de execuţie a contractului este de 80 de zile de la data semnării.
 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt: Creţu Iulian - director general, Anghel Carmen Nina - şef serviciu economic, Chespi Vagdet - serviciul economic, Pisică Cozmin - şef serviciu tehnic-investiţii, Stănescu Laura - şef birou achiziţii publice, Dan Emilian George -serviciul tehnic-investiţii, consilier juridic Costin Crenguţa, Stoica Cornelia - serviciul economic, Şerban Simona - serviciul economic.
 
Transportul şalupei din dana de acostare la locul de andocare şi retur se va face de către reparator. Transportul zilnic al echipajului din oraşul Constanţa la locul de reparaţii şi retur se va face de reparator. Menţionăm că echipajul şalupei de intervenţii Rubin este compus din şase persoane. Pentru urmărirea lucrărilor de reparaţii de către personalul de specialitate al ARSVOM Constanţa, reprezentanţi ai serviciului tehnic se vor deplasa pe cheltuiala reparatorului. Toate piesele de schimb şi materialele vor fi procurate de prestator pe cheltuiala acestuia. Actele şalupei Rubin sunt expirate. Deplasarea acesteia pe apă se poate face doar cu derogare de la ANR.
 
În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii