Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:04 23 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract cadru pe 4 ani, pentru municipiul Constanța și stațiunea Mamaia. Sunt vizate spațiile verzi și parcurile

ro

15 Jun, 2021 00:00 1225 Marime text
  
  • Primăria Constanța consultă piața în vederea determinării  valorii  estimate  a  achiziției  publice  de  amenajare  și întreținere  a zonelor verzi, prin aplicarea tehnologiilor specifice  și achiziția de materiale  necesare amenajării  acestora
  • Primăria municipiului Constanța intenționează să inițieze achiziția sub forma unui contract cadru pe 4 ani, pentru fiecare zonă de lucru din municipiul Constanța și stațiunea Mamaia
  • Data limită pentru transmitere propuneri este  07.07.2021

Primăria Constanța consultă piața în vederea determinării  valorii  estimate  a  achiziției  publice  de  „Amenajare  și întreținere  a zonelor verzi, prin aplicarea tehnologiilor specifice  și achiziția de materiale  necesare  amenajării  acestora,  pentru  spațiile verzi  care  sunt/vor  fi măsurate/cadastrate în municipiul Constanța”.

Obiectul  consultării  îl constituie determinarea valorii estimate pentru achiziția publică de  amenajare și întreținere a zonelor verzi prin aplicarea tehnologiilor specifice și achiziția de materiale necesare amenajării acestora.

Primăria municipiului Constanța intenționează să inițieze achiziția sub forma unui contract cadru pe 4 ani, pentru fiecare zonă de lucru din municipiul Constanța și stațiunea Mamaia.

În vederea unei analize cât mai reale a valorii estimate a achiziției, se solicită firmelor  specializate  în  proiectare  și  execuție  a  lucrărilor  de  amenajare, preţuri unitare pentru întreținere și amenajare spații verzi și irigarea spațiilor verzi, calculate ținând cont de normele de muncă.

Data limită pentru transmitere propuneri este  07.07.2021.

Ofertanții  interesați  au  posibilitatea  de  a  transmite ofertele de preţ și propuneri tehnice a adresele de email: servicii.publice@primaria-constanta.ro și secretariat.dgsp@primaria-constanta.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii